Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Του πάει η Κέρκυρα, διπλό ο Εδεσσαϊκός

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Εδεσσαϊκός μετά από τέσσερα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στο ντεμπούτο του Αλέξη Κούρτογλου στον πάγκο οι «τριαινοφόροι» ήταν σαρωτικοί στην Κέρκυρα απέναντι στον ΟΦΑΜ, τον οποίο συνέτριψαν με 4-1. 

Οι Κερκυραίοι προηγήθηκαν στο 5’ με τον Χαρβαλιά, όμως, η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στον Εδεσσαϊκό. 
Στο 11’ ο Ντόγος με κεφαλιά ισοφάρισε και στο 28’ ο Ταουσιάνης με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ πίσω από το κέντρο (!) έκανε το 1-2. 
Στο 45’ ο Μωυσίδης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Κατικαρίδης στο 86’. 

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, με τους Κυζιρίδη ο Εδεσσαϊκός (52’) και με τον Μπλέτσα ο ΟΦΑΜ (61’).

Ο.Φ. ΑΓ. ΜΑΤΘΑΙΟΥ (Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Παπαδόπουλος, Τσορμπατζίζης, Ταμπάκου, Σκυφτας, Καμαρά, Σπίνουλας, Ρουί Σίλβα, Γωνιάδης, Χαρβαλιάς, Πέριτς.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Κούρτογλου): Τεντζέρης, Μαυρόπουλος, Αβραμίδης, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος, Προύντσης (56’ Κατικαρίδης), Τεμερτζόγλου, Ντόγος, Ταουσιάνης (35’ Σπαρτιάτης, 80’ Κουκουλέκης), Κυζιρίδης, Μεληκιώτης (80’ Σούκιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365