Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα οι κίτρινοι

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μετά από καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι με αρκετές φάσεις έγινε στο Παλαίφυτο, όπου ο τοπικός Άρης  επικράτησε με σκορ 3-0 του μαχητικού Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν τέρμα λίγο πριν το τέλος, κάτι που τους βοήθησε στην συνέχεια της αναμέτρησης, αφού οι φιλοξενούμενοι όταν άρχισαν να πιέζουν και να επιζητούν την ισοφάριση από τα μέσα της επανάληψης, άφησαν σημαντικά κενά στην αμυνα τους, κάτι που το εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να μετατρέψουν την νίκη τους σε θρίαμβο πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα στις αντεπιθέσεις τους.

Στο 36’ ο Κίκε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, που ζευγάρωσαν τα τέρματα τους με τον Γιαντσιδιώτη στο 79’ να γράφει το 2-0.
Το τελικό 3-0 έγινε στο 89’ από τον Σνάλα, που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των γηπεδούχων.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ
Ταγκαλίδης, Αλατζάς, Ατζαμιδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365