Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε ο αποδεκατισμένος Αλμωπός - Αποτελέσματα - Βαθμολογία

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης - Επιμέλεια Αντώνης Καρατζίδης

Αν και λαβωμένος από Covid-19, τραυματισμούς και χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, ο Αλμωπός Αριδαίας κοίταξε στα μάτια την ΑΕΛ, αλλά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα του με σκορ 0-1, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της S.L. 2. 


Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία στις δύο ομάδες, μέχρι το 25' όπου οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά με τον Ογκμπόε να πλασάρει σε κενή εστία, αλλά ο Ασλαμπάλογλου έδιωξε πάνω στη γραμμή. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 27' η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Ηλιάδη, μετά από εκτέλεση κόρνερ.


Στη συνέχεια η ΑΕΛ πίεσε και προσπάθησε να πετύχει κάποιο 2ο γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως ο τερματοφύλακας του Αλμωπού Παϊτέρης το απέτρεψε με διπλή απόκρουση σε σουτ των Παπαγεωργίου και Γλυνό στο 32', με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.


Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη προσπάθησε να πιέσει ώστε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας υπέρ της και τον δυνατό αέρα, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να κανει κάτι παραπάνω, με τις απουσίες των γηπεδούχων να φαίνονται αισθητά. Αντίθετα η ΑΕΛ στο 58' έχασε σημαντική διπλή ευκαιρία με τον Acuna που σούταρε και απέκρουσε ο Παϊτέρης και στη συνέχεια με σουτ του Μαυρία που κατέληξε στο δοκάρι.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ.: Κακουλίδης (Θράκης) με βοηθούς τους Τζιότζιο (Θράκης) και Σάββα (Σερρών). 4ος ο Μέγας (Πιερίας).


Οι συνθέσεις:


Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς, Σέχου, Κολλαράς, Μπακούτσης (Πέττας 78'), Ασλαμπάλογλου (Μαγγίζης 90'), Κέρθι, Καράμπελας (Αδαμίδης 86'), Πρίκας, Γιουκούδης, Ρίβας (Σουλιώτης 78').


ΑΕΛ (Γκουτσίδης Παναγιώτης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Abud, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου (Ραμίρεζ 89'), Colomnbino, Γλυνός (Μαυριάς 55'), Ogboe, Γιάκος (Maksymenko 90'), Acuna.


Αποτελέσματα:

Βόρειος όμιλος


Θεσπρωτός- Ολυμπιακός Β 2-1 (24' Κωνσταντίνου, 82' Μπονίγια - 6' Βοΐλης)


Καβάλα-Απόλλων Λάρισας 0-0


Αλμωπός Αριδαίας-ΑΕΛ 0-1 (27' Ηλιάδης)


Νότιος όμιλος


Διαγόρας Ρόδου-Χανιά 2-2 (24' Ζούνης, 65' Μπαστιάνος πεν. - 38' Μπαΐροβιτς, 86' Βασιλόγιαννης πεν.)


ΑΕΚ Β-Λεβαδειακός 2-1 (19', 44' Γιούσης - 35΄Τζημόπουλος)


Καλαμάτα-Ηρόδοτος 2-0 (21' Τάτος, 38' Λουκίνας)


Εργοτέλης-ΟΦ Ιεράπετρας 1-3 (6' Κωστανάσιος- 2', 64' Αντερέγκεν, 36' Βουό)


Αστέρας Βλαχιώτη-Ζάκυνθος δεν θα διεξαχθεί


Βαθμολογία Βόρειου ομίλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365