Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Υγειονομική «βόμβα» με χιλιάδες Πακιστανούς το Σύνταγμα στο ρεβεγιόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Σύνταγμα έγινε… κατάληψη από χιλιάδες Πακιστανούς
Σοβαρότατο είναι το ζήτημα που έχε ανακύψει μετά τις εικόνες που καταγράφηκαν στο Σύνταγμα το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς και αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, με χιλιάδες αλλοδαπούς στη συντριπτική πλειοψηφία Πακιστανούς, να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους και τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης, χωρίς να υπάρχει αστυνομικός ούτε για… δείγμα έτσι ώστε να διενεργήσει ελέγχους και να επιβάλλει τα προβλεπόμενα, για όλους, πρόστιμα.

Για ακόμα μια χρονιά, οι Έλληνες υποχρεώθηκαν να κάνουν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στα σπίτια τους, χωρίς διασκέδαση, χωρίς καταστήματα εστίασης και κέντρα με μουσική. 

Τη στιγμή, λοιπόν, που όλα τα καταστήματα υποχρεώθηκαν να μην έχουν μουσική, επί της ουσίας τα νυχτερινά κέντρα υποχρεώθηκαν να κλείσουν, απαγορεύτηκε η οργανωμένη διασκέδαση και για μια ακόμα Παραμονή Πρωτοχρονιάς οι Έλληνες έμειναν στο σπίτι, στο Σύνταγμα έγινε… κατάληψη από χιλιάδες Πακιστανούς και λοιπούς αλλοδαπούς, οι οποίοι όχι μόνο δεν τήρησαν κανένα από τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό,  αλλά διασκέδασαν χωρίς αύριο με τη μουσική στη διαπασών!

5 σχόλια:

  1. Καί μετά βγαίνει ό απίστευτος αυτός Βασιλακόπουλος γύρισε καί είπε σημερινό αυτό οι εμβολιασμενοι νά μένουν μέσα, τώρα αυτό που στέκι ρε βλαμενε όταν πρωτοχρονιάτικα έξω από την βουλή οι Πακιστανοί χωρίς μάσκες πανηγύριζαν καί δεν πήγε κανένας αστυνομικός νά τούς διώξει,αντιθετος βγαίνουν καί γράφουν μόνο τούς Έλληνες ακόμα καί στις τουαλέτες, είναι λοιπόν ξευτιλα αυτό μπροστά στη Βουλή νά βρίζουν τόν Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί τα στρουμφάκια κάνουν της κότες...αλλά θα γράψουν κάνα παππού χωρίς μάσκα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς μάσκες ή στο πιγούνι το 90% αυτόι έιναι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΊ δε τολμάμε να τους ενοχλήσουμε άραγε γιατί¨.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365