Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

«Χ»αμένη ευκαιρία για τον Εδεσσαϊκό

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Εντός έδρας απώλεια βαθμών για τον Εδεσσαϊκό, ο οποίος έμεινε στο 0-0 απέναντι στον αξιόμαχο Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων και δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την προχθεσινή ισοπαλία του πρωτοπόρου Μακεδονικού. 


Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι σε ένα δυνατό παιχνίδι πάνω σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να αποσπάσουν κάτι θετικό από το ματς και στο τέλος τα κατάφεραν. 

Μόλις στο 10’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Ταουσιάνη, όμως ο διαιτητής δεν έδειξε να συμφωνεί. Στο 30’ ο Αργυρόπουλος αποσόβησε με διπλή προσπάθεια το γκολ για τους γηπεδούχους σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Σπαρτιάτη. 


Στο 48’ η ομάδα της Ημαθίας έφτασε κοντά στο γκολ όμως ο Ζυγκερίδης σπατάλησε την ευκαιρία και στο 55’ ο Νικολαΐδης σούταρε σε κενή εστία, όμως, ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων και πάλι είπε «όχι» διατηρώντας το 0-0.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Δραγούσης, Μαυρίδης, Ζιγκερίδης (Κιλκίς)

Εδεσσαϊκός: (Άγγελος Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Νικολαΐδης, Μαυρόπουλος, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος, Τεμερτζόγλου, Ντόγος (89’ Δουίτσης), Ταουσιάνης, Σπαρτιάτης (55’ Φουδούλης), Κυζιρίδης, Προύντσης.

Μ. Αλέξανδρος: (Δημήτρης Πρίντζιος)

Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (73’ Βασίλτσης), Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Πέικος, Τσιρίδης, Περτσιούνης (73’ Μουρατίδης), Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης, Κέλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365