Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Στον Εδεσσαϊκό ο Τάσος Κουκουλέκης

Ανακοίνωση
Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Τάσου Κουκουλεκη.Ο 35χρονος μέσος γνωρίζει όσο κανένας άλλος την κατηγορία και με την εμπειρία του αναμένεται να καλύψει με ευκολία όλες τις θέσεις του κέντρου.

Το πρώτο εξάμηνο της σεζον αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας,ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Αγροτικό Αστέρα, Νίκη Βόλου, Ηρακλή, Παύλο Μελά, Αναγ. Επανωμης, Πιερικό, Αναγ. Γιαννιτσών, ΑΕ Πολυκαστρου, Απόλλων Καλαμαριάς, Καμπανιακο, Απόλλων Αρναίας, Εθνικό Ν.Αγιονεριου, Άρη Παλαιοχωριου και Καλλικρατεια. 


Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαικού τόνισε:

Είμαι πολύ ικανοποιημένος που όλα πήγαν καλά και ήρθα στον Εδεσσαϊκό.Η ομάδα διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές καθώς με τους περισσότερους γνωριζόμαστε.Υπαρχει καλό κλίμα και με κοινή προσπάθεια θα πετύχουμε τον στόχο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365