Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωσε παίκτη ο Άρης Πρ.Ηλία

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Την απόκτηση του νεαρού μεσοαμυντικού Παναγιώτη Αποστολίδη από την Ελπίδα Έδεσσας, ανακοίνωσε ο Άρης Πρ.Ηλία ενισχύοντας κι άλλο το ρόστερ του.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση των κιτρίνων, παρακάτω:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόκτηση ενός ιδιαίτερα ταλαντούχου και εξελίξιμου ποδοσφαιριστή, τον 16χρονο αμυντικό μέσο Αποστολίδη Παναγιώτη , ο οποίος υπόσχεται να δώσει αγωνιστικά τον καλύτερό εαυτό του ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας να παρουσιάσει ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο στο φετινό πρωτάθλημα. Αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ελπίδα Έδεσσας και προέρχεται από τις ακαδημίες του Εδεσσαϊκού.

Παναγιώτη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη Προφήτη Ηλία και σου ευχόμαστε υγεία , δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365