Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Δεδομένη θεωρούν στον ΠΑΟΚ Β' την αναβολή του παιχνιδιού με τον Αλμωπό

Είναι βέβαιο ότι η ομάδα του Γκαρσία δεν πρόκειται να παίξει ούτε αύριο με τον Αλμωπό Αριδαίας
Μόνο τα τυπικά μένουν για τα δύο προγραμματισμένα ματς.

Η μετάλλαξε όμικρον «θερίζει» και οι ομάδες βιώνουν όλες τις συνέπειες με πάρα πολλά κρούσματα.

Ο ΠΑΟΚ Β έχει μπει σε αυτόν τον κυκεώνα, αφού αρκετά από τα μέλη της ομάδας ήδη νοσούν.  Από χθες μάλιστα η ομάδα υπολειτουργεί, δείγμα της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί και των μέτρων που υποχρεωτικά έπρεπε να ληφθούν.


Παρά το ότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, είναι βέβαιο ότι η ομάδα του Γκαρσία δεν πρόκειται να παίξει ούτε αύριο με τον Αλμωπό Αριδαίας, ούτε και το Σάββατο που ήταν προγραμματισμένο το ματς με τη Νίκη Βόλου.

Οι αναβολές σε όλο το  πρωτάθλημα της SL2 θα ανακοινωθούν σήμερα και όπως φαίνεται θα αφορούν την συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων. 


Πηγή: PAOK24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365