Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Εκτέλεση στο Μοσχάτο: Μαφιόζος που κρυβόταν στην Ελλάδα το θύμα

Ο Γεωργιανός δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και της ανήλικης κόρης

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τον Γεωργιανό που έπεσε θύμα εκτέλεσης στο Μοσχάτο.


Η ελληνική αστυνομία, με τη βοήθεια της Ιντερπόλ και της Αστυνομίας της Ουκρανίας, της Γεωργίας και της Ρωσίας, αναζητούν τον επαγγελματία εκτελεστή που ήρθε στην Αθήνα και εκτέλεσε τον άνδρα στο Μοσχάτο.


Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, φαίνεται σε παλαιότερο βίντεο να παραδέχεται ότι ήταν μέλος της Γεωργιανής Μαφίας σύμφωνα με τον Alpha.


Ο Γεωργιανός δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και της ανήλικης κόρης τους, στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου έμεναν. Τον πλησίασε ένας άνδρας και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, με τους κάλυκες να έχουν εντοπιστεί από την Αστυνομία στο σημείο. Ο 41χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα.


Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα, μέσα από βίντεο να βρουν και τον συνεργό του μαυροφορεμένου εκτελεστή, ψάχνοντας μεταξύ άλλων στα σύνορα και στα αεροδρόμια…


Οι φόβοι της Αστυνομίας πάντως, είναι ότι θα συνεχιστεί ο κύκλος αίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365