Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Νίκος Αντωνιάδης: Αναβλήθηκε η δίκη του αντιεμβολιαστή δικηγόρου μετά το θετικό τεστ κορονοϊού που παρουσίασε

Ο ίδιος ζητούσε τη διακοπή της «δίκης του αιώνα» όπως τη χαρακτηρίζει και όχι την αναβολή της

Αναβλήθηκε στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων η δίκη του γνωστού αντιεμβολιαστή δικηγόρου, Νίκου Αντωνιάδη, για «διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση» σχετικά με την πανδημία.


Η δίκη για την υπόθεση αναβλήθηκε καθώς ο Νίκος Αντωνιάδης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό λίγα 24ωρα πριν τη δίκη του. Ο ίδιος ζητούσε τη διακοπή της «δίκης του αιώνα» όπως τη χαρακτηρίζει και όχι την αναβολή της.


Ωστόσο, το δικαστήριο ανέβαλε για τις 4 Μαΐου 2022 με το ίδιο να σημειώνει μεταξύ άλλων σε νέα ανάρτησή του πως «Έναν συμβολισμό η νέα δικάσιμος τον έχει πάντως… Είναι η πρώτη στο Εφετείο μετά την Ανάσταση…».

1 σχόλιο:

  1. κάποτε υπήρχε ένας σεβασμός στο επάγγελμα αυτό.Σήμερα κατάντησε σούπα...άνοστη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365