Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Τριπλή ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ Δαμιανού

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον ΠΑΟΚ Δαμιανού, που πρόσθεσε στο ρόστερ του τρείς παίκτες που ήταν εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας και σαφώς θα ενισχύσουν τον Δικέφαλο στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Α1.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι:

Αναστάσιος Χατζηαλεξιαδης γνωστός με το προσωνύμιο «Φαινόμενο» που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή σαν κεντρικός μέσος, είναι 24 ετών και έχει αγωνιστεί μεταξύ των άλλων σε ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας, αλλά και σε Δόξα Π.Μυλοτόπου, Μ.Αλέξανδρο Ν.Μυλοτόπου, Νίκη Αξού και ΠΑΟΚ Αραβησσού.


Παναγιώτης Σαλονικίδης που αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα, είναι 17 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περάσει από τον ΑΣ Γιαννιτσά και από τον Εθνικό Γιαννιτσών, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και σύμφωνα με τους ειδικούς διαθέτει μεγάλο ταλέντο και έχει τα φόντα να πάει ψηλότερα.


Ραφαήλ Αβραμίδης που αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή, είναι 15 ετών και μέχρι πρότινος ήταν στα τμήματα υποδομής του Εθνικού Γιαννιτσών, είναι εξελίξιμος και ταλαντούχος, ενώ να σημειωθεί ότι κατάγεται και διαμένει στο Δαμιανό.

Πρόκειται για αξιόλογες κινήσεις της διοίκησης του Στέλιου Μυλωνά, που δυναμώνουν τον Δικέφαλο ενόψει του δευτέρου γύρου, όπου στόχος θα είναι το καλό ποδόσφαιρο και φυσικά η παραμονή στην Κατηγορία, που όπως φάνηκε και στον πρώτο γύρο δεν είναι κάτι ακατόρθωτο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365