Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ξεσπά ο Κοψιάλης: Δέχομαι απειλητικά μηνύματα – Να σαπίσουν στη φυλακή όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού

Με το που έσκασε η υπόθεση με το χυδαίο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα
Απάντηση στις αντιδράσεις με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονη σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έδωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με ανάρτησή του στο Instagram.

Όπως αναφέρει ο γνωστός infuencer στην αρχή του βίντεο «ο λόγος που δεν βγήκα να μιλήσω ο οποίος αποδείχθηκε αληθινός είναι ότι κάθε φορά που είχα να δηλώσω το οτιδήποτε αποπροσανατολιζόταν το ενδιαφέρον από εκεί όπου πραγματικά υπήρχε ανάγκη, δηλαδή από το αποτρόπαιο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη και ασχολιόμασταν με το οτιδήποτε άκυρο το οποίο δεν είχε απολύτως καμία σχέση».


«Με το που έσκασε η υπόθεση με το χυδαίο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα έστειλαν επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος ο οποίος αναφέρθηκε ως βιαστής κρατάει το παιδί μου στην τελευταία φωτογραφία που ανήρτησε», προσθέτει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ο ίδιος τονίζει ότι δέχτηκε μηνύματα όπως «να σου ψοφήσει», «καρκίνο σε σένα και την οικογένειά σου», «θάψτο» και αναρωτιέται «για ποιο λόγο να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω;».


Και συνεχίζει λέγοντας: «είπα στο βίντεο ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, είμαι κατά των βιαστών, το συγκεκριμένο άτομο (σσ Φιντιρίκος) έλειπε στην 31 Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της 24χρονης» και προσθέτει.

«Εύχομαι να σαπίσουνε μέχρι και η τελευταία τους όποιος έβαλε το λιθαράκι του σε αυτό το χυδαίο έγκλημα».

«Θα ήθελα να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα εγώ τις τελευταίες ημέρες, αυτό τον πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενο σε πράγματα που δεν ισχύουν, να μην νιώσει κανείς όσο άσχημα ένιωσα εγώ τις τελευταίες ημέρες, να μην μπορώ να ανταποκριθώ στα οικογενειακά μου καθήκοντα, να μην κοιμάμαι. Θα είμαι πάντα μαζί με το θύμα», ανέφερε κλείνοντας προσθέτοντας ότι είναι η τελευταία φορά που αναφέρεται στο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365