Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Πιθανοί αντίπαλοι του πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας για την άνοδο στη Γ' Εθνική

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Με την λήξη των τοπικών πρωταθλημάτων  56 οµάδες από όλη την Ελλάδα, θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους στους αγώνες μπαράζ, για την πολυπόθητη άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία. 

Θα συγκροτήσουν οµίλους των 7 οµάδων και το πρωτάθληµα αυτό των πρωταθλητριών οµάδων των ΕΠΣ, θα διεξαχθεί µετά από κλήρωση σε ένα γύρο, με το κάθε σωµατείο να δίνει 3 αγώνες μέσα στην έδρα του και 3 αγώνες μακριά από αυτήν και θα κάνει ένα ρεπό. 

Δείτε παρακάτω τις υποψήφιες οµάδες που προπορεύονται στα πρωταθλήµατα των αντιπάλων των οµάδων και θα αναμετρηθούν με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας.

Ο 2ος όμιλος όπου θα μέχρι και ο πρωταθλητής μας, θα αποτελείται από τους πρωταθλητές των: ΕΠΣ Χαλκιδικής, ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Κιλκίς, ΕΠΣ Πέλλας, ΕΠΣ Φλώρινας, ΕΠΣ Πιερίας, ΕΠΣ Ημαθίας. 
Δείτε τις υποψήφιες αντιπάλους, παρακάτω:
ΕΠΣ Χαλκιδικής:Α. Ο. Χανιώτης, Νίκη Πολυγύρου, Αετός Βαρβάρας, Τορωναίος Αφύτου, Π. Ο. Μουδανιών.

ΕΠΣ Κιλκίς: ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Απόλλων Ευρωπού, Κιλκισιακός, ΑΕ Πολυκάστρου. 

ΕΠΣ Μακεδονίας: Καμπανιακός, Ιωνικός, Αναγέννηση Επανωμής, Αχιλλέας Τριανδρίας.

ΕΠΣ Ηµαθίας: Αστέρας Τριποτάµου, Νίκη Αγκαθιάς, ΦΑΣ Νάουσα.

ΕΠΣ Πιερίας: ΓΑΣ Σβορώνου, ΠΑΕ Ποντίων 2012, Βατανιακός, ∆ίας ∆ίου.

ΕΠΣ Φλώρινας: ΠΑΣ Φλώρινας, Μελιτέας Μελίτης, Ερμής Αμυνταίου.

1 σχόλιο:

  1. Θέλει κανείς από ΕΠΣ Πέλλας να ανέλθει στην Γ;
    Και δεν θέλει και δεν μπορεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365