Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Έρχονται απολύσεις των υγειονομικών που δεν εμβολιάζονται – Πως θα αναπληρωθούν τα κενά

Για το κενό που θα δημιουργηθεί, υπάρχουν ήδη σενάρια για το πως θα καλυφθεί
Απολύσεις υγειονομικών έρχονται από τις 31 Μαρτίου και μετά, και συγκεκριμένα όσων αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη προχωρήσει στην απόλυση των υγειονομικών που συνεχίζουν να μην κάνουν το εμβόλιο.

6.500 ήταν αυτοί που είχαν τεθεί σε αναστολή, η οποία από τα μέσα Δεκεμβρίου ανανεώθηκε. 1.500 από αυτούς είχαν επιστρέψει με πιστοποιητικό νόσησης.

Τώρα όμως, οι σκέψεις είναι για υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στους υγειονομικούς, και όποιος δεν το πράττει πλέον θα απολύεται.

Για το κενό που θα δημιουργηθεί, υπάρχουν ήδη σενάρια για το πως θα καλυφθεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης έχουν συζητήσει για προκήρυξη για την πρόσληψη υγειονομικών, που θα είναι μια για κάθε απόλυση.

Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο οι τρίμηνες συμβάσεις να γίνουν οχτάμηνες.

8 σχόλια:

  1. Ακρως δημοκρατικό μέτρο,ήταν που υπέγραψε η κυβερνηση οτι δεν ειναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμος 🤡🤡🤡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παραιτήσου φίλε που έχεις παράπονα απ τη δημοκρατία και μην εισπράτεις τα βοηθήματα επιδόματα που σου δίνει η δημοκρατία.έλεος με τους απόφοιτους δημοτικού που έχουν και άποψη.

      Διαγραφή
  2. Η δημόσια ασφάλεια στην υγεία προέχει και είναι συνταγματική .μη μπερδευεις την δημοκρατία με την ασυδοσία.οι δημοκρατικές κοινωνίες λειτουργούν με κανόνες ,αλλιώς είμαστε στην ζούγκλα και επικρατεί ο ισχυρότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχυρότερος σε όλες τις εποχές είναι ο υποτελέστερος,ο πρόθυμος και ο ρουφιάνος.Και ό,τι βολεύει τον καθένα.

      Διαγραφή
  3. Νομίζω ότι το πολίτευμα μας είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ότι ζούμε στο 2022.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υγειονομικός που δεν εμβολιάζεται βρίσκεται σε λάθος χώρο εργασίας.Ευθύνες έχουν όσοι προσέλαβαν τέτοια άτομα.
    Σαν να είσαι σε πόλεμο και οι στρατιωτικοί να σου λένε δεν κρατάω όπλο.Απολύσεις χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λέω προχθές.

      Διαγραφή
    2. Όχι.Είναι σα να βγάζουν οι τοκογλύφοι σε πληστειριασμό το σπίτι κάποιου και εσύ να πηγαίνεις ,σαν καλός νοικοκύρης,να το αγοράσεις.Λαμόγια,ρουφιάνοι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365