Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Πειρατική απόδραση στο ντέρμπι των Γιαννιτσών

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μεγάλο διπλό για την Θύελλα Σαρακηνών που απέδρασε με σκορ 1-0 από τα Γιαννιτσά επικρατώντας του τοπικού ΑΣΓ και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν στο πρώτο ημίωρο, να δημιουργούν και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ κάτι που όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν και τους γηπεδούχους να ισορροπούν από εκεί και πέρα και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο στο τελευταίο 20λεπτο και να να κερδίζουν στο 84’ πέναλτι σε ανατροπή του Ιωάννου.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Γκέσιος που νίκησε τον νεαρό πορτιέρο των γηπεδούχων Τοψή που ακούμπησε την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 89’ αποβλήθηκε ο Μπαμπαλής των γηπεδούχων.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Πολυχρονίου, Δρουδάκης, Αποστολίδης, (Γρεβενών).

Συνθέσεις:

ΑΣ Γιαννιτσά: (Γιάννης Γυριχίδης)

Τοψής, Πλατσιώτας Σ., Γαλούπης, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Χατζόπουλος, Αθανασιάδης, (64’ Πετράκης), Τασιώνας, Μυλωνάς, (74’ Ελευθεριάδης), Πρέτσι, Χαραβητίδης.

Θύελλα: (Λεωνίδας Μπίλης)

Φιρινίδης, Ουζούνης, Πούπης, Μαντζανάς, Γεωργίου, Μουρίκι, Τζαφάρι, (25’ Ιωάννου), Τράκας, Γκέσιος, (85’ Μούλας), Τσόρμπας, (85’ Θωμάς Γ.), Ευθυμιάδης, (72’ Λαμπίρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365