Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Η Τούνη κατέθεσε μήνυση στον Μάκη Κατμετζόγλου και σε ακόμη ένα πρόσωπο για το ροζ βίντεο

Διαβάστε λεπτομέρειες

Η Ιωάννα Τούνη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Μάκη Κατμετζόγλου.


Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγόρου της, Απόστολου Λύτρα αιτείται «για τα αδικήματα της κακουργηματικής παραβίασης ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, να ασκηθεί ποινική δίωξη», εναντίον του Μάκη Κατμετζόγλου που η ίδια έχει κατηγορήσει για τη δημοσιοποίηση του βίντεο, αλλά και ενός ακόμη ατόμου. Το άτομο αυτό, που δεν κατονομάζεται από την Ιωάννα Τούνη και τον δικηγόρο της, φαίνεται πως είναι το πρόσωπο που τραβούσε το βίντεο με την ερωτική συνεύρεση της «influencer» και του Μάκη Κατμετζόγλου.


Η ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη μέσω του δικηγόρου της: «Κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του ατόμου που έχει κατονομάσει η κα. Τούνη για την καταγραφή και ανάρτηση βίντεο ερωτικής συνεύρεσής της, χωρίς την συναίνεσή της καθώς και έταιρου ατόμου τα στοιχεία του οποίου της τα είχε αναφέρει ο ήδη καταγγελλόμενος. Για τα αδικήματα της κακουργηματικής παραβίασης ευαίσθητων δεδομέων προσωπικού χαρακτήρα, αιτούμενη να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος των ανωτέρω προσώπων σε βαθμό κακουργήματος και να συσχετισθεί με τη μήνυσή της κατά αγνώστων, που ήδη έχει υποβάλει».


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365