Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Στα ερυθρόλευκα ο Γιώργος Κάρτζιος

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Γαλατάδων, καθώς συμφώνησε με τον νεαρό επιθετικό Γιώργο Κάρτζιο.

Ο άλλοτε αρχηγός της Αναγέννησης Γιαννιτσών με πέρασμα από Αλμωπό Αριδαίας, Εδεσσαϊκό, Θύελλα Σαρακηνών και παλιότερα είχε ξαναγωνιστεί στους ερυθρόλευκους, ενώ την φετινή σεζόν είχε μεταπηδήσει στον Αμβρακικό Λουτρού ομάδα Γ’ Εθνικής από την Αιτωλοακαρνανία, που όμως αποχώρησε λίγο μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Έτσι ο Γιώργος Κάρτζιος περίμενε υπομονετικά να έρθει η χειμερινή περίοδος των μεταγραφών για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Γαλατάδων, από την στιγμή που δεν ήθελε να μετακινηθεί και πάλι μακριά, λόγω της κατάστασης που υπάρχει.

Οι ερυθρόλευκοι και ο τεχνικός τους ο Νίκος Τσιρογιάννης περιμένουν πολλά από τον νεαρό άσο, στην προσπάθεια τους για την επιβίωση στην Α1 Κατηγορία.

2 σχόλια:

  1. Εύχομαι η διοίκηση των Γαλατάδων να μην παρεμβαίνει στους αγώνες με τηλέφωνα προς τον πάγκο για το ποιος να μπει και να μην επιτίθεται στον διαιτητή επειδή χάνει η ομάδα τους.
    Επίσης θα ήταν καλό να πάρετε και εναν προπονητή επειδή η ομάδα με τα Σεβαστιανά φάνηκε ότι δεν έχει κάποιο ποδοσφαιρικό πλάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμπαλος. Νομίζει ότι είναι κανένας παικταράς, ενώ δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο. Και πολύ του είναι οι Γαλατάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365