Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Μεταγραφικό Deal ο Αριστοτέλης Σκύδρας

Δείτε την ανάρτηση

Μια σπουδαία μεταγραφή ενόψει των play off ανακοιπνωσε ο Αριστοτέλης Σκύδρας, Δείτε την ανάρτηση της ομάδας της Σκύδρας, παρακάτω:

«Πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Αριστοτέλη Σκύδρας με έναν αθλητή που και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί για την ομάδα μας...ήρθε να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο που θέσαμε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.. την άνοδο στη volleyleague 

ΠΟΙΟΣ άλλος θα μπορούσε να είναι ο γνωστός Ζένια Γκόρτσανιουκ

Ένας αθλητής με πλούσια καριέρα, αφού πέρασε από μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού με πολύ πλούσιο βιογραφικό.

Zenia Gorchaniuk καλωσόρισες στην ομάδα μας στην Πόλη μας στον Αριστοτέλη  μας.»

4 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Αριστοτέλη Σκύδρας! Εύχομαι αυτή η προσπάθεια που γίνεται φέτος να είναι για την Σκύδρα και για τα παιδιά της και οχι για να καρπωθουν μεμονωμένα άτομα αυτή την προσπάθεια με στόχο την προβολή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρύβεσαι 12.05. Γραψε απλά ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο (μέσα από το γυαλί βεβαίως βεβαίως), θα εγκριθεί από ΟΛΟΥΣ δωράκι 15 χιλιάρικα!! Κατά τα άλλα όλα για την Σκύδρα...
    Με ξένο πουλάκι κάνω έρωτα με θεογκομενα!!
    Αλήθεια οι άλλοι σύλλογοι τι πήραν;
    Έπειτα από τας εκλογάς ο Τέλης θα έχει την τύχη του Αετού και του ΠΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω επάνω δεν φταίω εγώ φίλε μου! Επίσης είναι ντροπή να συγκρίνεις τον ΑΕΤΌ με τον πας. Ο ΠΑΣ δεν πρόσφερε τπτ στην Σκύδρα! Τέλος για να μην νομίζει ότι είμαι υπέρ του ΑΕΤΟΥ ένα έχω να πω, η Σκύδρα παραδοσιακά είχε πρωτιές σε όλα τα αθλήματα ομαδικά/ατομικά αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να χτίσει επάνω σε αυτές τις επιτυχίες και ο λόγος είναι ότι όλοι ενδιαφέρονται για το προσωπικό κέρδος και προβολή και όχι για ένα καλύτερο αθλητικό περιβάλλον για τα παιδιά του δήμου Σκύδρας!

      Διαγραφή
  3. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες 3.06. Σου γράφει ο 1,17 ότι δεν θα υπάρξει ομάδα σε δύο χρόνια.
    Άρα; Τι δεν καταλαβαίνεις;
    Θα προβληθεί ως Μέγας Αλέξανδρος και έπειτα χάος.
    Προβολή και με ξένο χρήμα!!
    Οι του Αετού και του ΠΑΣ, έβαζαν δικά τους χρήματα.
    Όσο για τα παιδιά του Δήμου, η πολιτσμανοι τα έχουν γραμμένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365