Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Τροχαίο στη Βούλα: Νεκρός ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού – Άμορφη μάζα σιδερικών η Ferrari

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το τροχαίο
Μια ανείπωτη τραγωδία γράφτηκε στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης, 13.01.2022, με έναν 45χρονο άνδρα να βρίσκει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο μετά από ένα σοκαριστικό τροχαίο.

Όπως σας έχει πληροφορήσει το newsit.gr, η πρόσκρουση του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες και ο οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σε ό, τι αφορά την ταυτότητα του οδηγού της Ferrari, υπήρχε εξαρχής καταιγισμός πληροφοριών, ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για τον αδερφό της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Μονογιού.

Στο όχημα επέβαινε και μία γυναίκα η οποία απεγκλωβίστηκε ευτυχώς ζωντανή από το όχημα, το οποίο στις εικόνες φαίνεται να έχει πάρει και φωτιά, ενώ σε άλλες φωτογραφίες -μεταγενέστερες χρονικά- φαίνεται τι… απέμεινε. Πραγματικό συγκλονιστικές φωτογραφίες.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το τροχαίο στη Βούλα







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365