Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Επίδομα θέρμανσης: Νέα πληρωμή σε 475.742 δικαιούχους

Αναλυτικά η δήλωση
Νέα πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης έως και 29 Απριλίου 2022 σε χιλιάδες δικαιούχους. Η δήλωση του Χρήστου Σταικούρα.

Ο Υπουργος Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας σχετικά με την καταβολή ποσού συνολικού ύψους 50,9 εκατ. ευρώ σε 475.742 δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Το Υπουργείο Οικονομικών, συνεπές προς το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει, προχώρησε χθες, 25 Φεβρουαρίου, σε νέα καταβολή, ύψους 50,9 εκατ. ευρώ, του επιδόματος θέρμανσης, σε 457.742 δικαιούχους.


Πλέον, το συνολικό ποσό που έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα ανέρχεται στα 136,9 εκατ. ευρώ.

Θα ακολουθήσει άλλη μία πληρωμή έως την 29η Απριλίου 2022.

Το επίδομα θέρμανσης της χειμερινής περιόδου 2021/2022, μετά τη διεύρυνση των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων, καλύπτει την πλειοψηφία των νοικοκυριών που καταναλώνουν πετρέλαιο θέρμανσης, φυσικό αέριο και τις άλλες επιδοτούμενες μορφές καυσίμου, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη της Κυβέρνησης έναντι των επιπτώσεων της διεθνούς ενεργειακής κρίσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365