Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Αλμωπός: Σήμερα δολοφονήθηκε ένα παιδί επειδή είπε είμαι Άρης

Ανακοίνωση
Ο Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ εκφράζει την θλίψη του για την αποτρόπαια δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Ενός παιδιού που δολοφονήθηκε άγρια για την προτίμηση του σε μια ομάδα. Ενός παιδιού που παρακαλούσε να ζήσει.

Ο Άλκης, έφυγε απο συνδυασμό τραυμάτων καθώς οι δράστες ήταν αδίστακτοι και χτυπούσαν το παιδί με απίστευτη βαρβαρότητα. Οι δολοφόνοι δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό. Η Ελληνική Aστυνομία πρέπει να κάνει το χρέος της, να συλλάβει τους δολοφόνους και να τιμωρηθούν παραδειγματικά απο την δικαιοσύνη.

ΟΧΙ άλλο αίμα.. ΟΧΙ άλλοι νεκροί.

Καλό παράδεισο στην ψυχή του Άλκη.

4 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά όποιος δηλαδή πει ότι είναι κάποια ομάδα δεν έχει σημασία πρέπει νά τόν σκωτονουμε,ποια κολοπαιδα ήταν αυτά πρέπει νά τημωρηθουν παραδειγματικά, νά μήν ξαναδούν τό φώς τής ημέρας, κρίμα χάθηκε ένα νέο παληκαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λείπει απ την παιδεία μας η αποδοχή της ήττας.Η αποδοχή ότι δεν είμαστε οι καλύτεροι.Ότι το ποδόσφαιρο έχει την ήττα και πρέπει να μην σε απογοητεύει.
    Όπως και σε όλη την εκπαίδευση...
    Ποιός από μας αποδέχεται τον αντίπαλο στην ήττα? έτσι πρέπει όλοι να μαθαίνουμε.
    Δυστυχώς και σαν λαός μας έχουν φουσκώσει πολύ τα εκπαιδευτικά συστήματα του παρελθοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα φιλος πρεπει να τα βλεπει η πολιτεια οπου εφημεριδες απο διφορες ομαδες δηλητηριαζουν ακομα περισσοτερο καποια αρωστημενα μυαλα,ειναι οι ηθικοι αυτουργοι αυτον που κανουν τετοια εγκληματα,επισης θα ηθελα να πω για τους συνδεσμους των ομαδων πρεπει να εχουν υγειεις ανθρωπους και οχι κακοποια στιχεια και πρεζονια στις ταξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρακτηριστικά χρεωκοπημένων κοινωνιών.. Οι πολιτικοί κανουν οτι θελουν με τη νεολαια να σκοτώνεται για τις ποδοσφαιρικες εταιριες, οι προεδροι στηνουν οπαδικοις στρατους για να εξηπηρετούν τα συμφεροντα τους και οι άεργοι τοξικομανείς εντάσσονται στα εκτροφία βίας που λέγονται σύνδεσμοι προκειμένου να γεμίσουν την άχαρη ζωή τους. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365