Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Πόλεμος: Αύριο, Δευτέρα, οι διαπραγματεύσεις Ουκρανίας -Ρωσίας στην Λευκορωσία

Οι συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας θα γίνουν τη Δευτέρα

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Evgeny Yenin λέει ότι οι διαπραγματέυσεις μεταξύ των ρωσικών και ουκρανικών αντιπροσωπειών θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Δευτέρα.


Οι συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας θα γίνουν τη Δευτέρα, λέει Ουκρανός αξιωματούχος σύμφωνα με το cnn.


Το γραφείο του Προέδρου Volodymyr Zelensky δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Aleksander Lukashenko κάλεσε τον Ουκρανό Πρόεδρο νωρίτερα την Κυριακή.


«Οι πολιτικοί συμφώνησαν ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τη ρωσική αντιπροσωπεία χωρίς προϋποθέσεις στα ουκρανο-λευκορωσικά σύνορα, κοντά στον ποταμό Πρίπιατ», ανέφερε το γραφείο του.


«Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο ανέλαβε την ευθύνη να διασφαλίσει ότι όλα τα αεροπλάνα, τα ελικόπτερα και οι πύραυλοι που σταθμεύουν στο έδαφος της Λευκορωσίας θα παραμείνουν στο έδαφος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, της συνάντησης και της επιστροφής της ουκρανικής αντιπροσωπείας», συνέχισε το γραφείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365