Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της κάηκαν ζωντανοί μετά από φωτιά στο σπίτι τους

Τρία άτομα βρήκαν φρικτό θάνατο

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

Τρία άτομα βρήκαν φρικτό θάνατο μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μία μητέρα ηλικίας 32 ετών και τα δύο ανήλικα παιδιά της, 11 και 8 ετών.

Για το τραγικό συμβάν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία περίπου στις 02:00 και έφτασε στο σημείο με έξι οχήματα και 12 άνδρες για να σβήσει την πυρκαγιά. Δυστυχώς, οι πυροσβέστες ανέσυραν απανθρακωμένους τη μητέρα με τα δυο της παιδάκια.

Η μονοκατοικία τους κάηκε ολοσχερώς.


Πηγή: thestival.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365