Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Α.Σ. Σεβαστιανά: Παίκτης του ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ αποκάλεσε τον ποδοσφαιριστή μας «Μαύρε, γύφτο»

Ανακοίνωση

Η σημερινή ανακοίνωση δυστυχώς δεν αναφέρεται στον σκοπό που εξυπηρετεί η ομάδα μας αλλά και στην ουσία του ποδοσφαίρου. 


Σήμερα που στην έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον χαμό ενός παιδιού από οπαδούς με αίτιο απλά την διαφορετικότητα της ομάδας που υποστηρίζουν, σήμερα που η κοινωνία έχει πλέον καταδικάσει κάθε είδους βία με αίτιο την διαφορετικότητα, σήμερα λοιπόν γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού ρατσιστικής επίθεσης σε έναν 18 χρόνο ποδοσφαιριστή μας. 


Συγκεκριμένα, επειδή πλέον πρέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές να μην θάβονται, παίκτης της γηπεδούχου ομάδας του ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ αποκάλεσε τον ποδοσφαιριστή μας « Μαύρε, γύφτο » !


Λυπούμαστε πραγματικά που ο διαιτητής στάθηκε ανάξιος της περίστασης και το μόνο που έπραξε ήταν να τιμωρήσει τον παίκτη με κίτρινη κάρτα, λέγοντας ως δικαιολογία ότι δεν το εννοούσε έτσι ! 

Πως δηλαδή μεταφράζεται αλλιώς, ας μας το εξηγήσει ; 


Λυπούμαστε που αντί να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων γεγονότων και της προσπάθειας να περάσουν απαρατήρητα ! 


Σε καμία περίπτωση δεν θελουμε να αναλάβουμε τον ρόλο τιμωρού η να στοχοποιήσουμε κανέναν άνθρωπο για την συμπεριφορά του, πιστεύουμε στην δεύτερη ευκαιρία για τον καθένα. 


Οι αρχές μας όμως και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο σύλλογος μας από την ίδρυση του δεν θα μας επέτρεπαν ποτέ να μείνουμε σιωπηλοί σε τέτοια περιστατικά.  


Ο ρατσισμός δεν χωράει πουθενά ! 


Συγχαίρουμε τον ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ για την δίκαιη νίκη του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο των play off του πρωταθλήματος.

12 σχόλια:

  1. Βάλανε και σάλτσα ότι τον είπε γύφτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε βρε μπουφοι βρήκατε να πιάστητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3 -0 ήρθε πρώτη φορά είναι μαύρε είπε σιγά τα αυγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα στην σημερινή κοινωνία είναι το να είσαι ημιμαθείς! Επομένως δεν είναι ντροπή να ανοίξεις ένα βιβλίο να δεις που είναι το πρόβλημα!
      Έχουμε γεμίσει με ομοφοβικους ρατσιστές που ξέρουν μόνο να πληγώνουν ανθρώπους και προσωπικότητες μήπως και νιώσει καλά η ασήμαντη προσωπικότητα τους!

      Διαγραφή
  4. Εσείς οι τρεις από πάνω π σχολιασατε ήσασταν στο γήπεδο? Γτ ακόμα κ οι δικοί σας είπαν ότι αυτό που είπε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ήταν λάθος! Εσύ ρε 'μπουφε' 2 φορές σε νίκησα φέτος μέσα έξω που ήσουν?? Και μη ξεχνάτε σε 3 εβδομάδες έρχεστε μεσα σε μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί λέτε ρε τραγικοί.
    Ο παίκτης έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη.
    Ο διαιτητής πρέπει να τιμωρηθεί επίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήμουν στο γήπεδο Ο Βαμβακας έκλεισε τα αυτιά του από τον φόβο του ,είναι λίγος για διαιτητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σίγουρα το "γύφτος" είναι βαριά και ρατσιστική λέξη. Αν τον αποκαλούσε "Ρομα"; Όλα εντάξει;
    Αυτό σας πείραξε ρε Βαγγενιωτες; Όταν κερδίζατε αντιπάλους στο κύπελλο, εσείς οι ίδιοι λέγατε " τους έσκισε ο γύφτος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς κ τα δυο αδέρφια είναι επικίνδυνα συγνώμη που το αναφέρω αλλά ας κοιτάξουν να ασχοληθούν με κάτι άλλο παρά το ποδόσφαιρο γτ κάνουν μεγάλο κακό στις προσπάθειες των ομάδων να κρατηθούν για αυτό που αγαπάνε....ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ.ΒΑΜΒΑΚΑ κ σ το λεγα σήμερα συνεχώς ότι δεν το χεις το άτιμο...αν θες έλα να πιούμε κ καφέ κ σου έχω να σ πω πολλά από τα λάθη που έπραξες σήμερα δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εκεί θα σας νικήσουμε έχουμε καλή ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσυ που γράφεις σε 3 εβδομάδες τι θα κανείς ρε φίλε ;
    Σας πείραξε κανένας είτε παίχτη η φίλαθλο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ειπα εγω οτι θα πειραξω κανεναν?
      εννοειται οτι δεν με πειραξε κανεις
      αγωνιστικα μιλαω

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365