Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Δείτε τους διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Δείτε τους ορισμούς
Δείτε τους ορισμούς:







2 σχόλια:

  1. Και χωρίς παρατηρητή.. η αρνισσα αν έχει σε καλή μέρα το κέντρο της θα το πάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακά τα ψέματα, η Α παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή, αλλά και στην βάση.
    Στα παιχνίδια του Σαββάτου, λογικά στον Προφήτη οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν ενώ στις Αμπελειες, ο τοπικός Άρης με νίκη θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την τριάδα ανόδου απέναντι σε μια Καλή που παρουσιάζει δυναμική το τελευταίο διάστημα.
    Όλα τα παιχνίδια της Κυριακής είναι ντέρμπι.
    Δύο ματς της επικίνδυνης ζώνης και δύο ντέρμπι για την άνοδο.
    Στην Λεπτοκαρυά, ο τοπικός Ατρόμητος με τρίποντο σφραγίζει την παραμονή ενώ οι φιλοξενούμενοι του Πατριαρχείου επιδιώκουν σε θετικό αποτέλεσμα για να αναρριχηθούν βαθμολογικά.
    Μεγάλη αναμέτρηση για ελπίδες παραμονής στα Άθυρα, εκεί που και οι δύο θέλουν την νίκη.
    Ντέρμπι για την κατάκτηση της πρωτιάς μεταξύ του γηπεδούχου Λυκόστομο εναντια στο Παλαιφυτο ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς στο Μαυροβούνι. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να πλησιάσουν τις προνομιούχες θέσεις ενώ η Ορμα με θετικό αποτέλεσμα αυξάνει τις ελπίδες για άνοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365