Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ο σκύλος της οικογένειας που σώθηκε από την φωτιά κλαίει συνεχώς έξω από το σπίτι (ΦΩΤΟ)

Συγκίνηση προκαλεί το σκυλάκι της οικογένειας

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση από τη Θεσσαλονίκη, όπου καήκαν αγκαλιασμένα δύο ανήλικα παιδιά (7 και 11 ετών) και η μητέρα τους 32 ετών. Συγκίνηση προκαλεί το σκυλάκι της οικογένειας το οποίο από τότε δεν έχει σταματήσει να κλαίει.


Συγγενείς φτάνουν στο σπίτι που κάηκε ολοσχερώς και θρηνούν για τον άδικο χαμό της 32χρονης μητέρας και των δυο της παιδιών, 7 και 11 ετών.


Συγκίνηση προκαλεί μάλιστα ο σκύλος της οικογένειας ο οποίος επέζησε της τραγωδίας, καθώς βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού και όχι μέσα ώστε να εγκλωβιστεί όπως η γυναίκα με τα ανήλικα παιδιά.


Ο σκύλος αρνείται να πλησιάσει πλέον το σπίτι το οποίο μυρίζει καμένο από μακριά, κάθεται απέναντι και κοιτάζει, ενώ κλαίει όταν τον πλησιάζουν οι παρευρισκόμενοι για να τον χαϊδέψουν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365