Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Παρέμβαση εισαγγελέα για το πανό στην Τούμπα

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το πανό που «κρεμάστηκε» στις εξέδρες της Τούμπας
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το πανό που «κρεμάστηκε» στις εξέδρες της Τούμπας, την παρουσία του οποίου καταδίκασε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ κάποιοι λίγοι ανεγκέφαλοι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» αποφάσισαν πως έπρεπε να ανεβάσουν στα κάγκελα του γηπέδου ένα πανό υπέρ των 12 συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για το συγκεκριμένο πανό και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σ’ αυτούς τους λίγους που επιμένουν να χαλάνε την εικόνα του συλλόγου.

Ωστόσο, εισαγγελέας παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για το ποιοι πέρασαν το πανό μέσα στο γήπεδο και ποιοι αποφάσισαν να το «κρεμάσουν» στα κάγκελα της Τούμπας, ζητώντας μάλιστα να ανοίξουν οι κάμερες του γηπέδου αλλά και να αναζητηθεί το αν υπάρχει ή όχι σχέση των συγκεκριμένων οπαδών με αυτούς που εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη!

5 σχόλια:

  1. Πολυ καλα κανει η εισαγγελια να ξεκαθαριση αυτο το κακο απο ολες τις ομαδες, καλα οι αρμοδιοι γιατι τους επετρεψαν δεν το ειδαν αυτο;κι αν οχι οταν το πηραν χαμπαρι επρεπε να διαταχθει επιτοπου να κατεβει μεσο της αστυνομιας, ειναι με τα καλα τους αυτοι εδω σκοτωθηκε ενα παιδι στα καλα καθουμενα κι αυτοι τον χαβα τους αντε να χαθειτε ρεμαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 δολοφονίες, ο πατέρας με οπλα και μπράβους ο γιος με μαχαίρι στο ινστα και με μπράβους εξω απο το γήπεδο αντίπαλης ομάδας, ξυλοδαρμοί παικτών της κ19 αρη και Ολυμπιακού, απειλες για διαμελισμο της χωρας, απειλες για σκησιμο φυλλων πορειας σε περιπτωση πολεμου και πλέον πανο στήριξης σε ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.... Φτανει πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΟ??? ΕΠΙ 120 ΛΕΠΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζώα κτήνη ίδιοι με τα κτήνη που δολοφόνησαν τον Άλκη. Αδιανόητο που παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα το εμετικό πανό. Τι έκανε η ΠΑΕ; Δεν το είδαν; ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντρέπομαι κυριολεκτικά που ΗΜΟΥΝ ΠΑΟΚ..... Με αυτά τα αληταρια δεν συναδω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365