Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ισόπαλος στη «λασπομαχία» της Κατερίνης ο Αλμωπός - Μπορούσε τη νίκη - Δείτε την βαθμολογία

Ρεπορταζ ο απεσταλμένος του Aridaia365 στη Κατερίνη: Αντώνης Καρατζίδης / Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Κατερίνη ο Αλμωπός Αριδαίας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον τοπικό Πιερικό, στο πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κατερίνης.

Το σκορ για την ομάδα του Αλμωπού άνοιξε με όμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ο  προωθημένος Σέχου στο 18', μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαλαμούδη.

Ο Πιερικός κατάφερε να ισοφαρίσει με δυνατό διαγώνιο σουτ του Παπαδόπουλου στο 33' και λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 45', οι κυανόλευκοι του Γιώργου Τυριακίδη πήραν εκ νέου προβάδισμα στην αναμέτρηση με σουτ του Ραφαήλ Πέττα και λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα Τζήμα.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αλμωπός οπισθοχώρησε προσπαθώντας να κρατήσει τους 3 βαθμούς της νίκης, αλλά στο 85' μετά από αδράνεια της άμυνας ο Παπαδόπουλος με 2ο προσωπικό του γκολ με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-2.

Η τελευταία φάση της αναμέτρησης άνηκε στον Αλμωπό. Συγκεκριμένα στο 94' ο Τριανταφυλλάκης βρέθηκε ανενόχλητος μπροστά στην εστία του Τζήμα, αλλά αστόχησε με κακό πλασέ με το 2-2 να παραμένει ως το τέλος.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Αριδαίας ανέβηκε στους 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Την επόμενη Κυριακή 6/3 στις 14:45 ο Αλμωπός θα φιλοξενήσει την Ξάνθη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ.: Τσιοφλίκη (Λάρισας) με βοηθούς τους Κουφός και Νταβέλας (Μακεδονίας), 4ος ο Μπαϊλης (Πρέβεζας / Λευκάδας).


Οι συνθέσεις:

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Χαρτσιάς (Ζούρκος 75'), Μηλιώτης (Τοπαλίδης 49'), Παντελιάδης, Eboussi, Γιαλαμίδης, Ίτσιος (Κανούλας 62'), Φωκαϊδης, Τόσκας (Κριμίτζας 75'), Παπαδόπουλος, Βouoli (Ντίνας 75').


Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Σουλιώτης, Γιαλαμούδης (Πατσιαβούρας 88'), Κολλαράς, Σέχου, Πέττας (Ζαχαρός 89'), Κέρθι (Τριανταφυλλάκης λ.τ. 63'), Γιουκούδης (Μπακουτσής 89'), Ασλαμπάλογλου, Ρουσσάκης (Πρίκας 88'), Ρόβας.

Αποτελέσματα:

Πιερικός - Αλμωπός Αριδαίας 2-2
Αναγέννηση Καρδίτσας - Νίκη Βόλου 0-0
Απόλλων Πόντου - Ολυμπιακός Βόλου (Αναβλήθηκε)
Ηρακλής - Τρίκαλα 0-1
Πανσερραϊκός - ΑΕΛ 0-1
Ξάνθη - Καβάλα (17:00)

Δείτε την βαθμολογία:



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365