Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Super Market στην Αριδαία προσφέρει θέσεις εργασίας σε Κρεοπώλη/Κρεοπώλισσα με πτυχίο και Πωλητή/τρια για το τμήμα του Κρεοπωλείου

6971799871

Super Market στην Αριδαία προσφέρει θέσεις εργασίας με πλήρη απασχόληση σε Κρεοπώλη/Κρεοπώλισσα με πτυχίο και Πωλητή/Πωλήτρια για το τμήμα του Κρεοπωλείου. Προϋπηρεσία όχι απαραίτητη. 

Αποστολή βιογραφικών στο email: fkotakidi@gmail.com 

ή τηλεφωνικά στο: 6971799871

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365