Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Κούγιας για Γιώργο Σαββίδη: Οι γονείς του Άλκη μου ζήτησαν να δείξω τη φωτογραφία με το μαχαίρι που ανέβασε - Παραδόθηκε και ο ένατος ύποπτος (VIDEO)

Δείτε το βίντεο
Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως οι γονείς του Άλκη Καμπανού τού ζήτησαν να δείξει μια φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά το ΠΑΟΚ-Άρης, με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ξύλο.

Ο Αλέξης Κούγιας συνόδευσε τους γονείς του Άλκη Καμπανού στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης το πρωί της Τρίτης και τόνισε πως εκείνοι του ζήτησαν να δείξει μια συγκεκριμένη φωτογραφία. Πρόκειται για ένα post που είχε κάνει ο Γιώργος Σαββίδης μετά το ΠΑΟΚ-Άρης, με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ξύλινη επιφάνεια.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της οικογένειας για το ενδιαφέρον. Διάγω την πέμπτη δεκαετία της καριέρας μου και είναι από τις περιπτώσεις που εν ονόματι των συναδέλφων μου δικηγόρων νιώθω μια ψυχική ισορροπία, που άνθρωποι σαν κι αυτούς με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στα δικαστήρια. Θα ανταποκριθώ στο βάρος αυτό. Μου έδωσαν μια εντολή σήμερα, που είμαι υποχρεωμένος να διαπεραιώσω. Θέλω να σας δείξω κάτι που είναι συγκλονιστικό. Μου έδωσαν την εντολή να φτάσει η υπόθεση αυτή όσο πιο ψηλά μπορεί. Και μου είπαν να σας δείξω αυτή τη φωτογραφία (σ.σ. δείχνει τη φωτογραφία από το κινητό του). Αυτή η φωτογραφία παραδόθηκε και είναι αυτή που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Δείτε το βίντεο από το grTimes.gr



Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε και ο ένατος ύποπτος

Πρόκειται για τον 25χρονο Έλληνα για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Παραδόθηκε ο καταζητούμενος για τη δολοφονία του Άλκη, ο «Αθηναίος» όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν. Πρόκειται για το άτομο που αναζητούνταν στην Αθήνα καθώς ήταν μέλος συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα. Αυτή τη στιγμή από τους 11 υπόπτους εκκρεμεί η σύλληψη του 20χρονου που σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει στην Αλβανία

1 σχόλιο:

  1. Εκτός απο τη φωτογραφια αυτη ο συγκεκριμένος γιος προέδρου ειχε παει εξω απο το γήπεδο του Αρη με μπράβους και τραγουδούσε συνθήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365