Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

«Άντε γα@@@ειτε», απάντησαν οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι τούς γάζωσαν (VIDEO)

Δείτε το βίντεο

Ρωσικό σκάφος πλησίασε στο νησάκι και ζήτησε από τους φρουρούς να παραδοθούν, αυτοί αντιστάθηκαν και δέχτηκαν θανάσιμα πυρά.

Νεκροί από ρωσικά πυρά έπεσαν 13 στρατιώτες που φρουρούσαν το «Νησί των φιδιών» (Zmiinyi) στη Μαύρη Θάλασσα.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ρωσικό σκάφος πλησίασε στο νησάκι και ζήτησε από τους φρουρούς να παραδοθούν, αυτοί αντιστάθηκαν και δέχτηκαν θανάσιμα πυρά.

«Όλοι όσοι αμύνθηκαν για το Zmiinyi είναι νεκροί, αλλά δεν παραδόθηκαν. Όλοι αυτοί θα τιμηθούν ως ήρωες της Ουκρανίας», ανέφερε ο Ζελένσκι.

Όπως μεταδίδεται, καθώς προσέγγιζε το «νησί των φιδιών» το ρωσικό πλήρωμα διαμήνυσε στους Ουκρανούς πως: «Αυτό είναι ρωσικό στρατιωτικό πλοίο. Σας προτείνω να κατεβάσετε τα όπλα, για να αποφύγουμε την αιματοχυσία και τα περιττά θύματα. Διαφορετικά, θα ανοίξουμε πυρ εναντίον σας», με τους Ουκρανούς να απαντούν: «Ρωσικό στρατιωτικό πλοίο, άντε γα@@@είτε».



1 σχόλιο:

  1. Ε αφού το είπε ο ηθοποιός που τους έφερε σε αυτή την κατάσταση ας το πιστέψω μεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365