Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Βόλος: Απόπειρα βιασμού οδήγησε 13χρονη μαθήτρια σε απόπειρα αυτοκτονίας – Το τελευταίο συγκλονιστικό της μήνυμα

Μια μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου που κακοποιήθηκε και λίγο έλειψε να δώσει τέλος στη ζωή της

Η απόπειρα βιασμού την οδήγησε στα άκρα και σε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Βόλος παρακολουθεί άναυδος τις αποκαλύψεις για την υπόθεση φρίκης, στην οποία πρωταγωνιστεί ένα μικρό παιδί. 


Μια μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου που κακοποιήθηκε και λίγο έλειψε να δώσει τέλος στη ζωή της. Για την υπόθεση υπάρχει ήδη εισαγγελική παρέμβαση και έχουν κληθεί να καταθέσουν μια σειρά από πρόσωπα. Ευτυχώς η 13χρονη είναι εκτός κινδύνου και έχει πάντα στο πλευρό της, την 11χρονη αδερφή της. Εκείνη που την έσωσε μέσα στο σπίτι τους, όταν την είδε να προσπαθεί με ένα κουζινομάχαιρο να αυτοκτονήσει.


Συγκλονίζει η υπόθεση 13χρονης, που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της για σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να είχε υποστεί. Την έσωσαν την τελευταία στιγμή η 11χρονη αδερφή της και μια φίλη της. Η εισαγγελέας έχει παραγγείλει και δεύτερη προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση. Σημειώνεται ότι η πρώτη προκαταρκτική εξέταση αφορά στην διερεύνηση των αδικημάτων της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της απόπειρας γενετήσιας πράξης με ανήλικο, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με χειρονομίες και προτάσεις, με παθούσα νεότερη των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και προκαλούν σοκ, η 13χρονη φέρεται να αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της τέλη του περασμένου Ιουνίου με κουζινομάχαιρο, το οποίο, όπως αναφέρεται σχετικά στη συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά, είχε μήκος 25 εκατοστά και ήταν οδοντωτό. Η αιτία της απόπειρας αυτοκτονίας ήταν συμβάν παρενόχλησης που φέρεται να είχε δεχθεί η ανήλικη, με το παιδί να φθάνει σε απόγνωση.


Κλαίγοντας, φέρεται να έγραψε σημείωμα στην αδερφή της, εξηγώντας την πρόθεσή της να βάλει τέλος στη ζωή της. Αμέσως μετά με το κουζινομάχαιρο προσπάθησε να κόψει τον λαιμό της, στο δωμάτιο του σπιτιού της όπου βρισκόταν, όπως αναφέρεται σχετικά στην αναφορά, αλλά ως σωτήρας εμφανίστηκες η 11χρονη σήμερα αδερφή της και την απέτρεψε… Στην σωτηρία της φέρεται να έπαιξε ρόλο, σύμφωνα με τη συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά και μία φίλη της, που της έστελνε μέχρι την τελευταία στιγμή, πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημά της, μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο.


Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, η απόπειρα αυτοκτονίας καταγράφηκε, σύμφωνα με τη μήνυση και στα ηλεκτρονικά μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε η 13χρονη με τη φίλη της. Επίσης στη συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά αναφέρεται και γραπτό μήνυμα της 13χρονης προς την αδερφή της, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αυτό το γράφω, για να ξέρεις ότι μέχρι εδώ άντεξα… Καλύτερα να πεθάνω, παρά να συνεχίσω να ζω εδώ μέσα… Επίσης να πεις στους φίλους μου, ότι τους αγαπώ πολύ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365