Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Μέχρι τις 18 Απριλίου θα πρέπει να δηλωθεί στην ΕΠΟ η ομάδα που θα δώσει μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική

Δυστυχώς κάποιοι παρά την εμπειρία τους υποπίπτουν σε λάθη μη υπολογίζοντας τις ημερομηνίες

Η 18η του Απρίλη 2022 είναι η καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσει η ΕΠΣ Πέλλας και όλες οι τοπικές ενώσεις την πρωταθλήτρια ομάδα της που θα συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.


Αναγκαστικά θα υπάρχουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές που σίγουρα θα προκαλέσουν την αντίδραση των ομάδων, οι οποίες θα υποχρεωθούν να δώσουν κρίσιμα και καθοριστικά παιχνίδια σε εργάσιμες ημέρες, κάτι που καθιστά αδύνατη την συμμετοχή όλων των παικτών καθώς δεν είναι και λίγοι αυτοί που εργάζονται και ούτε λόγος για άδεια και παράλληλα συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια.

Δυστυχώς κάποιοι παρά την εμπειρία τους υποπίπτουν σε λάθη μη υπολογίζοντας τις ημερομηνίες, αλλά και κάποια άλλα εμπόδια όπως τα απρόοπτα καιρικά φαινόμενα κτλ που πάνε πίσω το τέλος των πρωταθλημάτων.

Να σημειωθεί ότι οι αντίπαλοι του πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας θα είναι από τος παρακάτω ΕΠΣ:

Ημαθίας, Μακεδονίας, Φλώρινας, Κιλκίς, Ημαθίας, Χαλκιδικής.


Δείτε πως έχει αυτή την στιγμή η κατάσταση σε αυτές τις ΕΠΣ, παρακάτω:


ΕΠΣ Πέλλας

1ος όμιλος

Άρης Νησίου 40

Ακρίτας Σωσάνδρας 28


2ος όμιλος

Εθνικός Γιαννιτσών 34

Δόξα Μελισσίου 30

Μ.Αλέξανδρος Πέλλας 28


ΕΠΣ Χαλκιδικής

Αετός Βαρβάρας 19

Νίκη Πολυγύρου 17

ΑΟ Χανιώτης 17


ΕΠΣ Κιλκίς

ΠΑΟΚ Κρηστώνης 43

Απόλλων Ευρωπού 41

Κιλκισιακός 36


ΕΠΣ Ηµαθίας

Νίκη Αγκαθιάς 50

Αστέρας Τριποτάµου 47 

ΦΑΣ Νάουσα 39


ΕΠΣ Πιερίας

ΓΑΣ Σβορώνου 59

Βατανιακός 51

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 46


ΕΠΣ Φλώρινας

ΠΑΣ Φλώρινας 21

Μελιτέας Μελίτης 21

Ερμής Αμυνταίου 16


ΕΠΣ Μακεδονίας

Καμπανιακός και Αναγέννηση Επανωμής προβάλουν τα μεγάλα φαβορί για τις δύο προνομιούχες θέσεις, με την μία ομάδα να είναι στον ίδιο όμιλο με τον πρωταθλητή ΕΠΣ Πέλλας.


ΥΓ: Από τις επτά ομαδες ανέρχονται στην Γ’ Εθνική οι τέσσερις πρώτες, ενώ η κάθε ομαδα στο μίνι πρωτάθλημα θα δώσει τρείς εντός και τρείς εκτός έδρας αγώνες μετά από κλήρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365