Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Οι λόγοι της μη διεξαγωγής του αγώνα Πιερικός Κ20 – Αλμωπός Αριδαίας Κ20

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 12.45 την Κυριακή

Δεν διεξήχθη όπως ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Κ20 του Αλμωπού με τον Πιερικό, για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2.


Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 12.45 την Κυριακή, όμως δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της ΠΑΕ Πιερικός δεν διέθετε τα απαιτούμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο rapid test των ποδοσφαιριστών.

Έτσι, το παιχνίδι δεν διεξήχθη και για την τύχη του θα αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Σχετικά με την αναβολή, η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας αναφέρει τα εξής:

Ο αγώνας ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ20 - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Κ20 για το πρωτάθλημα της BETSSON Super League 2 K20 αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας καθώς προέκυψε πρόβλημα με έγγραφα της γηπεδούχου ομάδας (Πιερικός). 

Αναμένουμε την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής για την οριστική έκβαση του αγώνα.  

Αντί για τον αγώνα, η ομάδα μας πραγματοποίησε προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365