Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

ΦΩΤΟ Κ20 Αλμωπός: Βαριά ήττα με 4-0 στη Βέροια


Πηγή: kerkidasport.gr

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της SL2, η ΒΕΡΟΙΑ συνέτριψε με σκορ 4-0 τον Αλμωπό Αριδαίας στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου.
Οι "κυανέρυθροι" έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκαν 3-0 (7'-17' Χερίδης, 35'Λαζεκίδης), ενώ κατέβασαν στροφές στην επανάληψη, χωρίς να δώσουν όμως δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να τους απειλήσουν.

Αντίθετα, οι Βεροιώτες πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα στο 75' με τον Μπεκιαρίδη, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 70'.  

Να σημειώσουμε ότι από το 60' οι γηπεδούχοι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ισαακίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ίδιο λεπτό, για διαμαρτυρία ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα.

Οι συνθέσεις:

Κ20 ΝΠΣ Βέροια (Ανθυμιάδης Τάσος): Βάντσης, Καραγιάννης (46΄ Γιαγτζίδης), Φωτόπουλος (70΄ Χοχλιούρος), Καρασαρίδης, Τασιόπουλος, Βασιλειάδης (60΄ Μιχαηλίδης), Ισαακίδης, Λαζεκίδης, Περπερίδης (46΄ Χαβιαρόπουλος), Χερίδης, Τσέας (73΄ Μπεκιαρίδης).


K20 Αλμωπός Αριδαίας (Βοτάρης Δημήτρης): Κιρπατσάς, Κάλα, Καρυπίδης (88' Ελευθεριάδης), Ειρηνάκης, Τζάτσης (64' Καμπούρης, Ρασκάκης, Μπουτκάρης, Ζήλλης, Τσερρίκου, Αριτζόγλου (64' Κώνστας), Αλούπης (74' Αρσενλής).


Δείτε τις φωτογραφίες του kerkidasport.gr




























4 σχόλια:

  1. 0 τελικές στον πρώτο αγώνα 0 τελικές στον δεύτερο.κατι δεν πάει καλά.κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθλητισμός πάνω απ όλα.Δεν έχει και η Βέροια κάτι να ζηλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βέροια ανώτερη μεν αλλά! Η Βέροια είχε μέχρι και 2001 γεννηθείς, ενώ ο Αλμωπος 2004-5 παιδιά. Να τα λέμε και αυτά. Συγχαρητήρια παντως στα παιδια του αλμωπου για την προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365