Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Από τον ΑΣ Σεβαστιανά 2018 στον Αστέρα Τρίπολης

Ο νεαρός μεσοαμυντικός άσος πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά των Αρκάδων

Την παραχώρηση του Ντενίς Κάλα στον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018 και σαφώς πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη και για τος δύο πλευρές.


Ο νεαρός μεσοαμυντικός άσος πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις των Αρκάδων και πλέον ενσωματώνεται στα τμήματα υποδομής του Αστέρα, ο οποίος ξέρει να εξελίσσει και να αναδεικνύει νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αυτή η μεταγραφή σαφώς και δίνει μια μεγάλη χαρά στην διοίκηση, τον προπονητή, αλλά και τους συμπαίκτες του που βλέπουν την προσπάθεια που κάνουν να ανταμείβεται με την παραχώρηση ενός παίκτη σε μια ομάδα Super League, έστω και στα τμήματα υποδομής.

Δείτε παρακάτω πως υποδέχθηκαν την εξέλιξη αυτή στον ΑΣ Σεβαστιανά και στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

«Με περηφάνεια ανακοινώνουμε την μεταγραφή του παίκτη μας Ντενίς Κάλα στον Αστέρα Τρίπολης. 

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι διότι αποτελεί ένα από τα παιδιά που πίστεψαν στο πλάνο μας και με καθημερινή δουλειά στην προπόνηση υπό της οδηγίες του προπονητή έφτασε σήμερα να του δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία για το μέλλον.

Νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση που στην δεύτερη χρονιά ύπαρξης της ομάδας μας καταφέρνουμε να πραγματοποιήσουμε έναν από τους πρωταρχικούς στόχους της από την ίδρυση της, την δουλειά με νεαρούς παίκτες με σκοπό την εξέλιξη τους στο ανώτερο επίπεδο.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Ντενίς καλή συνέχεια και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους στους αγωνιστικούς χώρους.»







3 σχόλια:

  1. Μπραβο και εις ανωτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο συγχαρητήρια στο παιδί και στην ομάδα των Σεβαστειανων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπουδαίο γεγονός. Αλλά και ένα καμπανάκι για τις μεγάλες ομάδες του νομού. Αντί να παίρνουν διαρκώς μισθοφόρους ας ψάξουν και λίγο στο τοπικό τα νέα παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365