Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Αλλαγή ώρας 2022: Ποια Κυριακή θα γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά

Θα γίνει Κυριακή 27 Μαρτίου

Αντίστροφα μετράμε για την αλλαγή της ώρας από τη χειμερινή στη θερινή η οποία θα γίνει κανονικά και φέτος.


Αν και το 2021 φάνηκε πως δεν θα ξαναγυρνούσαμε τα ρολόγια, οι σχετικές συζητήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατέληξαν σε αδιέξοδο. Ετσι την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου γυρίσαμε στη χειμερινή ώρα και πλέον έμεινε κάτι περισσότερο από ένας μήνας για να επιστρέψουμε στη θερινή.


Συγκεκριμένα η αλλαγή της ώρας στη θερινή, όταν και θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά, θα γίνει Κυριακή 27 Μαρτίου που είναι και η τελευταία του πρώτου μήνα της Άνοιξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365