Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Ήττα του Αλμωπού Κ20 από την Λάρισα

Το παιχνίδι ήταν καλό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για την νίκη

Καλύτερη η ΑΕ Λάρισας επικράτησε του Αλμωπού Αριδαίας με σκορ 4-0 σε παιχνίδι που έγινε για το πρωτάθλημα Κ20 της SUPER LEAGUE 2, στο γήπεδο «Ευάγγελος Τζιούτζης» των Σαρακηνών.


Το παιχνίδι ήταν καλό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για την νίκη, η οποία χαμογέλασε στους Θεσσαλούς που ήταν ανώτεροι και πιό εύστοχοι στις φάσεις που δημιούργησαν, σε σχέση με τους γηπεδούχους που παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν δεν απέφυγαν την βαριά ήττα, ενώ αγνοούν το γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια.


Στο 29’ μετά από ωραία διείσδυση και πάσα του Ζησούλη, ο Δάκτυλας έκανε το 0-1, ενώ στο 31’ μετά από πάσα του Νινίκα, ο Κοτσιανούλης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ για το 0-2.

Στην επανάληψη μπήκε πιο ορεξάτη η ομάδα του Αλμωπού και πίεσε στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και έτσι ο Δάκτυλας ήρθε να ρίξει ταφόπλακα στα όνειρα της ομάδας του Αλμωπού, καθώς μετά από μια ωραία ενεργεία και άψογο τελείωμα έκανε το 0-3.

Στο 70’ διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ από τον Ζησούλη μετά από ατομική ενέργεια και μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή για το τελικό σκορ 0-4.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Κατεριάδης, Βλαδίκας, Κεσίσογλου Γ.

Συνθέσεις

ΑΛΜΩΠΟΣ: (Δημήτρης Βοτάρης)

Κυρπατσάς, Κάλα, Κώνστας, Κοντράσι, Ειρηνάκης, Τζάτσης, Ρασκάκης, Ζήλλης, Χατζηδημητριάδης, Τσερρίκου, Αλούπης.

Αγωνίστηκαν και οι Καμπούρης, Καρυπίδης, Μπουτκάρης, Αρσενλής, Μίζογλου.


ΑΕΛ: (Αποστόλης Ευαγγέλου-Αποστόλης Κατσιάνος)

Αντωνόπουλος, Αποστολάκης, Χατζής, Αγγελούλης, Μπαργιώτας, Κοτσιανούλης, Νινίκας, Ζησούλης, Βλησαρούλης, Δάκτυλας, Κρικώνης.

Αγωνίστηκαν και οι Μιχαήλ, Τσιομήτας, Ευαγγέλου, Παπαϊωάννου, Θεοχάρης.

4 σχόλια:

  1. Βλαδικα χώθηκες και εδώ , βέβαια εδώ δε τολμάς ν κάνεις καμία μανούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μικτή πελλας είναι ή αλμωπός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο σε όλα τα παιδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στα παιδιά!Απαράδεκτοι η δοιηκηση του αλμωπου που έστειλε τα παιδιά στο γήπεδο των σαρρακηνων για να μην χαλάσει το γήπεδο στον αριδαια οπως λένε οι τεχνικοί διευθυντες ας έπαιζαν και στην πιπεριά αμα ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365