Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Χαμός σε καφετέρια με τη μητέρα – Οι απαντήσεις που δίνει η 33χρονη

Οι απαντήσεις που δίνει η 33χρονη

Την ώρα που το θρίλερ στην Πάτρα έχει μπει στην τελική του ευθεία, επεισόδια που εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες μέρες, πυροδοτούν νέες συζητήσεις.


Με τους γιατρούς, τους αστυνομικούς και την κοινή γνώμη να περιμένουν απαντήσεις για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, τα επεισόδια και οι καταγγελίες διαδέχονται το ένα το άλλο. Σε αυτό φέρεται να πρωταγωνιστεί η 33χρονη μητέρα των αδικοχαμένων κοριτσιών, με την ίδια να δίνει πλέον τη δική της εκδοχή στα όσα έγιναν. Η αρχή έγινε χθες, όταν η μητέρα της πρώην του συζύγου της, κατήγγειλε προκλητική και χυδαία συμπεριφορά από την 33χρονη.


Όλα τα επεισόδια έγιναν στην Πάτρα, με το τελευταίο να σημειώνεται πριν από λίγα 24ωρα σε καφετέρια. Η 33χρονη επέλεξε να μιλήσει στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Υποστήριξε ότι η ίδια ουδέποτε προκάλεσε αλλά προκλήθηκε με ανάρμοστο τρόπο και εκφράσεις. Τονίζει πως δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και σε όλες τις περιπτώσεις έφυγε, αφού δεν επιθυμούσε να ξεφύγουν τα πράγματα.


Όπως είπε η 33χρονη μητέρα, το επεισόδιο στο Κοιμητήριο του Αγίου Μηνά της Πάτρας έγινε ως εξής: «Ημασταν σε κηδεία τρίτου προσώπου, δεν είχε καλά καλά σαραντίσει η Τζωρτζίνα. Αυτή (μητέρα της πρώην του Μάνου) έβγαινε από άλλη κηδεία στην εκκλησία του Αγίου Μήνα. Εγώ έμπαινα σε κηδεία για την κηδεία θείου μου. Η μάνα της κοπέλας πέρασε από μπροστά μας και είπε απευθυνόμενη προς τον σύζυγό μου, είπε: «Οπως πέθανε το δικό μου, να πεθάνουν και τα δικά σου. Εάν ήταν τόσο σοβαρό το επεισόδιο, όπως η ίδια λέει, γιατί δεν κάλεσε την αστυνομία;».


Τον συγκεκριμένο διάλογο διαψεύδει κατηγορηματικά η μητέρα της «πρώην», η οποία τονίζει ότι απευθύνθηκε μόνο στον 30χρονο, λέγοντάς του «για ποιον λόγο φέρθηκες έτσι στην κόρη μου;». Για το περιστατικό στο γήπεδο η 33χρονη μητέρα των αδικοχαμένων παιδιών υποστηρίζει: «Είναι ψευδές ότι η Αστυνομία είχε έρθει. Ήταν η πρώην σύντροφος του Μάνου, η μητέρα της, ο πρώην πατριός της και δύο καθαρίστριες, από την εταιρεία καθαρισμού, ιδιοκτήτρια της οποίας είναι η μητέρα της κοπέλας. Και μου επιτέθηκαν οι δύο καθαρίστριες.


Και μάλιστα, ο Μάνος δεν έπαιζε μπάλα, αλλά ήταν μαζί μου στις κερκίδες, ενώ παρών στο συμβάν ήταν και ο πατέρας του Μάνου, ο οποίος κρατούσε τις ισορροπίες». Η μητέρα δηλώνει πως η Ρούλα εμφανίστηκε με το καρότσι της Τζωρτζίνας και άρχισε να βρίζει την κοπέλα, επειδή νόμιζε πως είχε πάει στο γήπεδο για τον Μάνο.


Το τρίτο και πιο σοβαρό επεισόδιο, στο οποίο κατά τη μητέρα η Ρούλα με τον Μάνο συναντήθηκαν με την κόρη της και η πρώτη τής έδειξε την Τζωρτζίνα λέγοντάς της: «το δικό της πέθανε ενώ το δικό μου ζει», το διαψεύδει η Ρούλα Πισπιρίγκου.


Σαν να μην έφταναν τα τρία παραπάνω, έγινε και τέταρτο επεισόδιο, σε καφέ της οδού Κιλκίς στην Πάτρα το μεσημέρι του Σαββάτου. Το καφέ είναι «στέκι» της μητέρας της πρώην σχέσης του Μάνου και εκεί βρισκόταν μαζί με την κουμπάρα της και φίλες της.


Η ίδια περιγράφει στο pelop.gr τι συνέβη: «Πέρασε η Ρούλα, στην αρχή δεν την γνώρισα, με κοιτάζει και περνώντας δίπλα μου, φωνάζει δυνατά…«να δώσουμε στην π… 500 ευρώ άμα της λείπουν». Ξεροκαταπίνω, δεν δίνω σημασία γιατί ήμουν με την παρέα μου, αλλά μετά από μισή ώρα προσπαθώντας να φύγω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, ξανά περνάει δίπλα μου και λέει…«μη σου γ… κα…». Πριν καν προλάβω να αντιδράσω είχε απομακρυνθεί. Οσοι ήσαν στην παρέα μου έρχονται μάρτυρες για να πιστοποιήσουν το συμβάν».


Το ως άνω επεισόδιο επιβεβαίωσε και η ίδια η 33χρονη, χθες το πρωί, χωρίς να γνωρίζει πως ήδη η καταγγελία είχε φθάσει στα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Η ίδια είπε: «Πριν δύο ημέρες, το Σάββατο, κατέβαινα τον δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από ένα καφενείο, καθόταν η μητέρα της κοπέλας.


Την άκουσα να λέει “αυτή είναι”. Γυρνώντας προς το σπίτι λίγα λεπτά μετά, μάς είδε, γιατί ήμουν μαζί με την αδελφή μου, μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας της, μαζί με μια άλλη γυναίκα, μας ακολούθησαν μέχρι το στενό του σπιτιού μου. Βγήκαν από το αυτοκίνητο, μας πλησίασαν προσπαθώντας να μας προκαλέσουν. “Αυτή είναι η καταραμένη”, είπε για ένα απευθυνόμενη στη φίλη της. Εγώ δεν αντέδρασα, ούτε η αδελφή μου και μπήκαμε στο σπίτι μας».


Μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ένας συγγενής της γυναίκας που είχε σχέση με τον πατέρα των τριών παιδιών πριν το γάμο του με την 33χρονη, έκανε λόγο για εντάσεις μεταξύ των οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365