Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Εντοπίστηκαν νεκροί οι 3 αγνοούμενοι από την ισχυρή έκρηξη στα Γρεβενά

Τρεις είναι οι νεκροί σύμφωνα με την Αστυνομία

Εντοπίστηκαν νεκροί, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι 3 εργαζόμενοι που αγνοούνταν μετά την ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο της ΕΛΤΕΚ στα Γρεβενά.


Τρεις είναι οι νεκροί σύμφωνα με την Αστυνομία, από την πολύ ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το στις 08:45 πρωί της Δευτέρας 21 Μαρτίου στο εργοστάσιο κατασκευής δυναμίτιδας της ΕΛΤΕΚ στην περιοχή της Ιτέας Γρεβενών.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης, η έκρηξη έγινε στη μονάδα παραγωγής των εκρηκτικών, η οποία και ισοπεδώθηκε.


Στο χώρο βρίσκονταν τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι είναι νεκροί. Μεταξύ τους είναι και 47χρονος συνιδιοκτήτης της μονάδας.


Σημειώνεται πως στο σημείο βρίσκεται η πυροσβεστική υπηρεσία των Γρεβενών με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και 12 άνδρες, ενώ έχει κληθεί και η EMAK.


Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ένας από τους εργαζόμενους τόνισε ότι όταν έφτασε στο εργοστάσιο αυτό έχει ισοπεδωθεί, ενώ βρήκαν το φύλακα του εργοστασίου σοκαρισμένο. Μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο των Γρεβενών.


«Υπάρχουν κομμάτια από σάρκες»

«Είναι η περιοχή σαν κρανίου τόπος», δήλωσε νωρίτερα ο Α. Καλαϊδόπουλος, πύραρχος του ΠΣ, μιλώντας στο Οpen.


«Υπάρχουν κομμάτια από σάρκες», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Σημειώνεται πως το εργοστάσιο είναι της ΕΛΤΕΚ και απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα από την πόλη των Γρεβενών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365