Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέες καταγγελίες «φωτιά» από γιατρούς για τη μητέρα των 3 κοριτσιών

Οι γιατροί αναφέρονται στα όσα έζησαν

Τα λόγια των γιατρών βάζουν σε σκέψεις για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα. Όλοι επικεντρώνονται στη στάση της μητέρας…


Οι γιατροί αναφέρονται στα όσα έζησαν όπως λένε στην Πάτρα, τις μέρες που η Τζωρτζίνα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Για την ώρα θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αφού ακόμα δεν έχουν καταθέσει. Όταν κληθούν θα βγουν και θα μιλήσουν ανοιχτά. Τονίζουν πως το άτυχο κορίτσι ήταν νεκρό για 5 λεπτά πριν ειδοποιηθούν, τη μέρα που κατάφεραν να την επαναφέρουν μετά από μια δραματική προσπάθεια και σχολιάζουν τη στάση της 33χρονης μητέρας.


Αδιευκρίνιστη παραμένει η αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, πρωτότοκης κόρης της οικογένειας από την Πάτρα, που έχασε τα 3 της παιδιά, με τους θεράποντες γιατρούς πάντως να αμφισβητούν όπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή, στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες τους ότι το άτυχο κορίτσι κατέληξε από παθολογικά προβλήματα. Τις επόμενες μέρες, οι γιατροί από τα δύο νοσοκομεία που νοσηλεύτηκε η μικρή, θα δώσουν καταθέσεις στο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που συμπληρώνει τον καυτό φάκελο καθημερινά με νέα στοιχεία.


Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας οι θεράποντες γιατροί είπαν στη μητέρα της Τζωρτζίνας ότι η 9χρονη θα έπαιρνε εξιτήριο με την 33χρονη να αντιδρά έντονα ζητώντας ουσιαστικά την παράταση της νοσηλείας του παιδιού της. Τελικά το κορίτσι, λόγω και κάποιων ενοχλήσεων στην κοιλιά, παρέμεινε για νοσηλεία στο Καραμανδάνειο με τους γιατρούς να τοποθετούν προληπτικά μόνιτορ για να παρακολουθούν τη λειτουργία της καρδιάς ενώ της χορήγησαν και οξυγόνο.


Η δεύτερη μαρτυρία για όσα συνέβησαν στο Καραμανδάνειο αναφέρεται στο διάστημα κατά το οποίο οι γιατροί είχαν διαπιστώσει ότι το κορίτσι ήταν καλά στην υγεία του και η μητέρα ενημέρωσε γιατρούς και νοσηλεύτριες ότι «κάτι συμβαίνει στην Τζωρτζίνα». Πρόκειται για την ημέρα κατά την οποία κατά την οποία οι γιατροί έδωσαν μάχη για 45 λεπτά προκειμένου να επαναφέρουν στη ζωή τη Τζωρτζίνα με την ιατρική πηγή να αναφέρει ότι «πρέπει να ήταν νεκρή για περίπου 5 λεπτά πριν την βρουν οι γιατροί. Γιατί διαφορετικά η ανάνηψή της δεν θα ήταν τόσο δύσκολη».


Στη συνέχεια η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο όπου παρέμεινε για 1,5 μήνα ενώ δεν χρειάστηκε να της γίνει καρδιοτόνωση. Το περίεργο στο διάστημα νοσηλείας στο Ρίο ήταν ότι μόλις η Τζωρτζίνα πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο επανήλθαν οι αρρυθμίες και τα περιστατικά βραδυκαρδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365