Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Ανδραβίδα: Ο 60χρονος που συνελήφθη ομολόγησε το τετραπλό φονικό

Ο 60χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση

Ομολόγησε σύμφωνα με την ΕΡΤ και τοπικά ΜΜΕ ο 60χρονος που συνελήφθη για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.


Ο 60χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση. Μέχρι τα ξημερώματα ανακρινόταν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδεχόταν τις φριχτές πράξεις του. Σήμερα νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου τελικά ο επονομαζόμενος και ως μακελάρης της Ανδραβίδας, ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε το ζευγάρι καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών.


Ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως έκανε ό,τι έκανε για κάποια νοίκια που του χρωστούσε η οικογένεια.


Ο 60χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ στην Πάτρα, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, προσήχθη αρχικά στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας.


Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών, το ζευγάρι είχε φτάσει να χρωστά κάποια ενοίκια στον δράστη. Ο 60χρονος γι αυτό τον λόγο καβγάδιζε συχνά και έντονα με τον δολοφονηθέντα πατέρα.


Στο μεταξύ, το αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε χθες το βράδυ ο 60χρονος από περιοχή της Ηλείας στην Πάτρα, ερευνάται από αστυνομικούς του εγκληματολογικού γραφείου της Ασφάλειας Πατρών.


Πώς έγινε η σύλληψη

Ήταν περασμένες εννιά το βράδυ της Παρασκευής, όταν σήμανε συναγερμός στις Αρχές για έναν άνδρα με κουκούλα που φέρεται να μπήκε στο σπίτι του 60χρονου.


Άμεσα στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση από την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας περικύκλωσαν το σπίτι, με τους πάνοπλους αστυνομικούς να αναμένουν κάποια νεότερη κίνηση, προσέχοντας ιδιαίτερα προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε άτυχη στιγμή που θα δημιουργούσε δυσάρεστες καταστάσεις σύμφωνα με το patrisnews.com.


Την ίδια ώρα η αστυνομία είχε στήσει παράλληλη επιχείρηση και στη γειτονική Αχαΐα με μπλόκα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν το μπλε φορτηγάκι με οδηγό τον 60χρονο να κινείται στην Περιμετρική Οδό των Πατρών στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Ο φερόμενος ως δράστης έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα και τελικά συνελήφθη χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Οι αστυνομικοί της Πάτρας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Ηλεία, αμέσως τον προσήγαγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας όπου τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε η ανάκρισή του για τα αίτια, τα κίνητρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.


Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται η εφ. «Πατρίς» οι Αρχές εκτός από το μπλε φορτηγάκι του φερόμενου δολοφόνου αναζητούσαν και ένα δεύτερο όχημα, το οποίο ο 60χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε ως προπομπό, που θα τον ενημέρωνε για πιθανή παρουσία της αστυνομίας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365