Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Ανατροπή: Παράθυρο για κατάργηση του προστίμου για τους ανεμβολίαστους 60αρηδες

Παράθυρο για αναστολή προστίμου στους άνω των 60
Ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Θεμιστοκλέους δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καταργηθεί προσωρινά το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.


Παράθυρο για αναστολή προστίμου στους άνω των 60 που δεν έχουν εμβολιαστεί άφησε ο Μάριος Θεμιστοκλέους που μίλησε ακόμα και το πιστοποιητικό εμβολιασμού.


«Είμαστε κοντά» στην απόφαση για κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον κορονοϊό, εκτίμησε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους το πιστοποιητικό είναι δεδομένο ότι θα καταργηθεί κάποια στιγμή και στην Ελλάδα όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες και το πότε ακριβώς θα κριθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα και τη σχετική εισήγηση των ειδικών.


«Στόχος όλων μας είναι να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα», τόνισε ο κ. Θεμιστοκλέους σημειώνοντας ωστόσο ότι εάν το επιβάλλουν οι συνθήκες, το πιστοποιητικό θα επανέλθει.


«Βλέπουμε ότι η αύξηση στα κρούσματα, δεν δίνουν αντίστοιχη αύξηση στις νοσηλείες. Αν συνεχίσει αυτό, δεδομένου ότι βελτιώνονται και οι καιρικές συνθήκες, μέσα στο επόμενο χορονικό διάστημα θα καταργηθεί το πιστοποιητικό», σημείωσε ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.


«Όλα εξετάζονται»

Ο κ. Θεμιστοκλέους δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καταργηθεί προσωρινά το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών. Πιο συγκεκριμένα, στο ερώτημα εάν η προσωρινή κατάργηση του πιστοποιητικού μπορεί να οδηγήσει και σε προσωρινή κατάργηση του προστίμου απάντησε:


«Όλα αυτά εξετάζονται αυτή τη στιγμή. Το διοικητικό πρόστιμο είναι κάτι το οποίο απέδωσε και συνεχίζει να αποδίδει, γιατί -έστω και πολύ χαμηλά ραντεβού, αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε να παίρνουμε και ραντεβού πρώτης δόσης. Όλα αυτά συνεκτιμώνται. Ο κύριος σκοπός όλων μας (…) είναι να επιστρέψουμε πλήρως σε μια κανονικότητα, αλλά αυτό είναι πολύ πρόωρο για να τεθεί από τώρα».


1 σχόλιο:

  1. Πολύ ψέμα ρε παιδιά πώς αποδίδει τό μέτρο τού προστίμου, άντε ρε μαύρο πού σας περιμένει, τά πρόστιμα στους πολίτες στα μαγαζιά τί νομίζει ότι θά πάρει στις εκλογές από αυτούς πού τιμωρείται, εάν σας ψηφίσουν αυτοί πού φάγανε πρόστιμο τότε παίρνουμε αυτό πού μας αξίζει κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365