Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Δημοσκόπηση: Στις 8,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Πότε θέλουν οι πολίτες να γίνουν εκλογές

Η πρόθεση ψήφου

Κάτω από τις δέκα ποσοστιαίες μονάδες βρίσκεται η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Πιο συγκεκριμένα, η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα είναι στις 8,5 μονάδες.

Η πρόθεση ψήφου

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 32%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,5%, έπεται το Κίνημα Αλλαγής με 14%, στη συνέχεια βρίσκεται το ΚΚΕ με 6%, ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 4,5%, ενώ το ΜέΡΑ25 «παίρνει» 3%.

Στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 56% έναντι 24% του ΣΥΡΙΖΑ.


Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 38%, ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 25%, ενώ «κανένας από τους δύο» απαντά το 33%.

Στην ερώτηση πότε είναι καλύτερο να διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές το 45% απαντά το 2023, το 30% λέει μέχρι το φετινό καλοκαίρι και το 16% μέχρι το τέλος της χρονιάς.

2 σχόλια:

  1. Ξέρουμε ποιο είναι το ΣΚΑΪ και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί.Αν δεν τους πεις ΝΔ σου κλείνουν το τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365