Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Ψυχρολουσία με έκτακτο δώρο Πάσχα: Ποιοι μένουν εκτός, πότε αναμένονται χρήματα στα ATM

Τα χρήματα θα δοθούν με το μοντέλο που ακολουθήθηκε τα Χριστούγεννα

Κλείδωσαν οι δικαιούχοι για το έκτακτο δώρο Πάσχα, με την μορφή επιταγής ακρίβειας, όπως την είχε παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.


Επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ ότι τα χρήματα θα δοθούν με το μοντέλο που ακολουθήθηκε τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, στην pole position βρίσκονται οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι ΑΜΕΑ, οι έγγαμοι με παιδιά και μονογονεϊκές οικογένειες.


Ωστόσο, θα μείνουν εκτός άνθρωποι που ζουν κοντά στα όρια της φτώχιας και τελικά δεν θα λάβουν τα ελάχιστα 250 ευρώ που θα περιλαμβάνονται στην επιταγή ακρίβειας.


Συγκεκριμένα, θα μείνουν εκτός οι χαμηλόμισθοι, οι μακροχρόνια άνεργοι και οι μη επιδοτούμενοι άνεργοι. 


Άλυτος γρίφος παραμένει η ημερομηνία πληρωμής του έκτακτο δώρου Πάσχα. Κυβερνητικά στελέχη φτιάχνουν ένα οδικό χάρτη για την πληρωμή, η οποία αναμένεται να γίνει πριν το Πάσχα και συγκεκριμένα 18 με 21 Απριλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365