Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

«Καλώς ήρθατε μικροί μας φίλοι»: Η συγκινητική στιγμή που η ΕΛΑΣ βοηθά γυναίκα να γεννήσει δίδυμα στο σπίτι (βίντεο)

Δείτε το βίντεο

Η ΕΛΑΣ μετά από σχετική κλήση βοήθησε μια έγκυο γυναίκα να γεννήσει τα δυο μωρά της και την μεταφέρουν με ασφάλεια στο νοσοκομείο αμέσως μετά.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ στις 3 Μαρτίου 2022, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης λαμβάνουν σήμα για παροχή βοήθειας σε επίτοκο. Κατά την άφιξή τους στην οικία αντικρίζουν γυναίκα να έχει γεννήσει ήδη ένα βρέφος.


Τυλίγουν το νεογνό με μια πετσέτα και το τοποθετούν δίπλα στη μητέρα του. Στο μεταξύ, ετοιμάζεται να γεννήσει και δεύτερο παιδί. Συνεχίζουν να βοηθούν τη γυναίκα, η οποία τελικά κατάφερε να γεννήσει και το δεύτερο νεογνό.


Οι Αστυνομικοί το τοποθετούν δίπλα της, αφού προηγουμένως ξετύλιξαν τον ομφάλιο λώρο και με λίγη προσπάθεια το έκαναν να κλάψει, ώστε να αρχίσει να αναπνέει. Μετά από λίγο έφτασε το ΕΚΑΒ και όλοι μαζί μετέβησαν στο μαιευτήριο ΕΛΕΝΑ. Καλώς ήρθατε στον κόσμο μικροί μας φίλοι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365