Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Δοκιμάζεται ο Αλμωπός στην Ηγουμενίτσα - Έσταξε μέλι για τον Αλμωπό και τον Γ. Τυριακίδη ο Ρότσα

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Επικίνδυνη έξοδος για τον Αλμωπό Αριδαιας, ο οποίος θα αναχωρήσει σήμερα Τρίτη 08/03 για την Ηγουμενίτσα, όπου θα διανυκτερεύσει και θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League 2 Betsson τον Θεσπρωτό.

Το συγκρότημα του Γιώργου Τυριακίδη προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη και η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Καβάλα. 

Οι κυανόλευκοι έχουν καταφέρει να χτίσουν μια σημαντική διαφορά από τη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα στην Ηγουμενίτσα ώστε να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν τη διαφορά από τον Θεσπρωτό. 

Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως στο ματς του πρώτου γύρου μεταξύ των 2 ομάδων, ο Αλμωπός είχε επιβληθεί με σκορ 1-0 του Θεσπρωτού, με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Χρήστο Ρόβα. 

Μάλιστα η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα παρά την ήττα είχε εμφανίσει στον αγώνα αυτό ένα πολύ καλό πρόσωπο και δικαιωματικά μπορούμε να την κατατάξουμε στις καλύτερες ομάδες που πέρασαν τη φετινή χρονιά από το Δημοτικό στάδιο της Αριδαίας.

Στην πεντάδα των καλύτερων σωματείων της SL2 ο Αλμωπός σύμφωνα με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα
Σε δηλώσεις προχώρησε ο προπονητής του Θεσπρωτού για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας του με τον Αλμωπό, λέγοντας ότι η ομάδα της Αριδαίας είναι στα πέντε καλύτερα σωματεία της SL 2, ενώ έκανε ειδική μνεία και στον Γιώργο Τυριακίδη.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε:


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365