Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ήταν ασφυκτικός ο θάνατος της Τζωρτζίνας

Πρόκειται για το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας

Νέες πληροφορίες για την ιστοπαθολογική έκθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας έφερε στο “φως” η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, το οποίο έφυγε τελευταίο από τη ζωή, μετά τις δύο αδερφές του, τον Ιανουάριο του 2021.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή, το ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου δεν έχει αποκλειστεί και επιπλέον υπάρχουν ευρήματα που δεν συνάδουν με την εικόνα του παιδιού αυτής της ηλικίας και με αυτό το ιατρικό ιστορικό.


Με την ιστοπαθολογική έκθεση ο ασφυκτικός θάνατος της Τζωρτζίνας ούτε αποκλείεται, ούτε επιβεβαιώνεται πλήρως. Τα ευρήματα της συγκεκριμένης ιστοπαθολογικής συναντούνται στον ασφυκτικό θάνατο, αλλά συναντούνται και σε άλλες περιπτώσεις. Πνευμονικό οίδημα και πνευμονορραγία περιγράφονται στην ιστοπαθολογική εξέταση. Αυτά τα ευρήματα δεν παραπέμπουν 100% σε ασφυκτικό θάνατο.


Αν ο βαθμός στον οποίο βρέθηκαν είναι ικανός ή όχι για να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας ήταν ασφυκτικός, θα το αποφασίσει ο ιατροδικαστής.


Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή: “Υπάρχουν κάποια κύτταρα μέσα στα όργανα της Τζωρτζίνας σε κάποιες θέσεις. Αυτά τα κύτταρα δεν τα βλέπουμε σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτά τα κύτταρα είναι ένα σταθερό εύρημα, πολύ παραπάνω από το φυσιολογικό σε τρία όργανα τουλάχιστον και αυτό μπορεί να σημαίνει ή μία παθολογική κατάσταση, η οποία δε μπορεί να αναφερθεί στην ιστοπαθολογική ή ότι προκλήθηκαν από κάποιον εξωγενή παράγοντα, κάποιες ουσίες”.


Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε και ο νονός της Μαλένας, του πρώτου παιδιού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 3,5 ετών. Όπως είπε χαρακτηριστικά, “δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να έχει κάνει κάτι η μάνα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365