Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Μοιρασιά στο Μάνδαλο

Το παιχνίδι ήταν καλό

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι των play out στο Μάνδαλο , η τοπική Δόξα και η Νίκη Αξού έμειναν στο 1-1 και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς στην μάχη της παραμονής στον 2ο όμιλο της Α1.

Το παιχνίδι ήταν καλό και οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση για την νίκη που όμως τελικά δεν χαμογέλασε σε καμία ομάδα.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν μέτριοι στο πρώτο ημίχρονο και πολύ καλοί στην επανάληψη όπου θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη αν αξιοποιούν σαν τις ευκαιρίες τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά, αγωνίστηκαν προσεκτικά κυρίως μεσοαμυντικά και κράτησαν το ισόπαλο αποτέλεσμα,που θεωρείται θετικό στην μάχη της παραμονής.

Στο 47’ ο Πολατίδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, για να απαντήσει στο 64’ ο Χατζηχρήστος για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Κεσίσογλου Γ., Αλατζάς.

3 σχόλια:

  1. ΜΑΝΔΑΛΙΩΤΕΣ ΤΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΠΑΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΞΥΝΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΞΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΝΔΑΛΙΩΤΕΣ ΤΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΠΑΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΞΥΝΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΞΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έχει πλάκα να τερματίσουν και οι τρεις με 24β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365