Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: “Βρέθηκε ύποπτη ουσία στη Τζωρτζίνα”

Ο τοξικολογικός έλεγχος ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, βρήκε ουσία

Ενώ το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από το μυστήριο στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» με σημερινό της δημοσίευμα, έβαλε μία νέα διάσταση στο θέμα. 


Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκλήθη δύο φορές, και όχι μία, από τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Ρίου. Όπως αποκαλύπτεται, στην πρώτη επικοινωνία έγινε ενημέρωση για μία οικογένεια που ήδη έχει χάσει δύο παιδιά και κινδυνεύει και το τρίτο. Λίγες ημέρες μετά έγινε και δεύτερο τηλεφώνημα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».


Σε αυτό, ο γιατρός του νοσοκομείου Ρίου ήταν «ξεκάθαρος», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο «κάτι περίεργο να συμβαίνει» και πως δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που συνέβαιναν με την 9χρονη Τζωρτζίνα. Το τι συνέβη παραμένει «ασαφές», ωστόσο, η εφημερίδα επισημαίνει το γεγονός ότι κανείς δεν ειδοποίησε τον αρμόδιο εισαγγελέα, ή τις αστυνομικές Αρχές, ώστε να επιληφθεί και να διερευνήσει την υπόθεση.


Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το eReportaz και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, ο τοξικολογικός έλεγχος ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, βρήκε ουσία! Σε πρώτη φάση δεν φέρεται να συνδέεται με την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε το κορίτσι εξαιτίας της παραπληγίας, η οποία της είχε δημιουργηθεί από την δυσεξήγητη ανακοπή την οποία υπέστη στις 11 Απριλίου 2021. Όπως λένε οι ειδικοί, ενδεχομένως η ουσία να οδηγεί στη λύση του θρίλερ. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δείγμα έχει ήδη σταλεί σε ειδικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος το οποίο καλείται να επιβεβαιώσει εργαστηριακά τα ευρήματα και να ανάψει το φως στο Ανθρωποκτονιών.


Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, σημείωσε ότι «…οι ιατροδικαστές δεν αποφασίζουμε ούτε σαν Πυθίες ούτε σαν ντετέκτιβ. Για τους δύο πρώτους θανάτους οι ίδιοι γονείς έχουν φροντίσει να δώσουν όλα τα επιστημονικά δεδομένα στη δημοσιότητα και αυτά κρίναμε. Με αυτά προκύπτει ότι ένα σημαντικό ενδεχόμενο για το τι έχει συμβεί σε αυτά τα παιδιά είναι το ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου, το οποίο σημαίνει αποστέρηση οξυγόνου». Μάλιστα πρόσθεσε ότι πρέπει να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στον ιατρικό φάκελο του πρώτου παιδιού τονίζοντας ότι «…έχουμε το ευτύχημα να έχουμε ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό από την ίδια τη μάνα. Μέσα στην αγωνία της και τις συνεντεύξεις της έχει περιγράψει ακριβώς τη στιγμή του θανάτου των παιδιών της».

1 σχόλιο:

  1. Οπότε όλοι βλέπουμε ότι στη ζωή : άλλο πράγμα η σχέση,άλλο πράγμα ο γάμος και εντελώς άλλο πράγμα το να έχεις παιδιά.
    Η σχέση θέλει χαβαλέ, ο γάμος θέλει ωριμότητα και εμπειρία το να έχεις παιδιά σημαίνει είσαι προετοιμασμένος καλά και οργανωμένος πολύ.Διαφορετικά θα υποφέρεις και θα υποφέρουν.....εκτός κι αν είσαι εγωιστής και κοιτάς τον ευατό σου και όχι τα παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365